![]() |
Звезда-Спартак - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда-Спартак (/showthread.php?tid=1482) |
Одг: Звезда-Спартак - Aca_1231993 - 12-13-2009 И после нам није јасно зашто нас сви копирају, имају комплексе итд........било је сјајно синоћ само ми је криво што нисмо певали оно ново устаните нек загрми све........на крају на маракани опет песма стара ![]() Одг: Звезда-Спартак - ЗВЕЗДАРАЦ - 12-13-2009 Најјача сцена ми је кад сам ушао на стадион и видео све оне ретро заставе, текма почела а ја још буљим, гледам које све заставе су ту и не верујем. Сјајно вече, сјајан моменат кад примамо гол и загрмимо дупло јаче. Сад кад сам одгледао снимке и слике до јаја сам се сморио што следи пауза. Одг: Звезда-Спартак - bQxi - 12-13-2009 Најјачи утисак када је рекао да се дигну шалови! Убрзо примамо гол а песма грми још 2 пута јаче! Кореографија је била мнооого добра...Али после текме се трчао крос до железничке ![]() ![]() ![]() Одг: Звезда-Спартак - Звездаш Делијa - 12-13-2009 са шаловим је испало феноменално! зато је неколико нас задњих недеља причало о ношењу шалова! ЗБОГ ОВОГА СИНОЋ! иначе онај смајли барјак је најјачи ;D Одг: Одг: Звезда-Спартак - Igor_RS - 12-13-2009 (12-13-2009, 01:23 PM)Звездаш Делијa link Wrote:иначе онај смајли барјак је најјачи ;DСмајли је све зајеб'о ![]() Одг: Звезда-Спартак - фрактура - 12-13-2009 Ово је утакмица која ће се препричавати унуцима, и сваки човек који је синоћ био део оног спектакла треба да се осећа привилегованим. После најгоре сезоне у историји клуба, кад играчи у клубу нису имали леба да једу, кад је највећа могућа репресија по навијачки покрет, у транзиционој држави где влада апатија у свим сферама друштва, пробудила се звездашка емоција, и са просечних 3000 људи у копу дошли смо до пуног севера(крцатог не, али пуног да, јер да су се људи са омиљеног места многих, степеница ;D, преселили на празне бокове то би био пун север и визуелно). Прича за којом вапе и холивудски режисери... Још боља ствар у свему томе је то што је улаз на остале трибине био слободан.Значи није било оног, ајде да дођем на север јер је карта јефтинија, не, него је сваки човек који се синоћ налазио на северу желео да допринесе спектаклу.Неки су синоћ можда били и први пут, и вероватно се придружили нама зависницима, па ће они да доведу своје другаре, безброј комбинација има...што значи имамо капацитет да север на свакој утакмици буде пун, научна фантастика за неколико година уназад, али сасвим реално данас...наравно то неће одмах доћи, али ова утакмица нам даје дефинитвно мотив да истрајемо у борби, и верујемо у то.после тога идемо на пуну Маракану! следи нам пауза, и одбројавање минута до наставка сезоне. У нама лежи спас! Одг: Звезда-Спартак - luconi - 12-13-2009 Добар је овај други клип...ма брука, никад бољи, погађа у срце! Одг: Звезда-Спартак - MACAK - 12-13-2009 По мени најбоље издање ове године,незна се шта ј било јаче:скоро пун север,шалови,балони,барјаци,песма.Грмело је ал је и било неколико пута двогласа.Набијем их на к.. оне којима је сметало хладно време па нису дошли на прави карневал,зајебали су се много.РАМБОВИЋ ПЕТКО је врх ![]() Одг: Звезда-Спартак - Члан библиоте - 12-13-2009 Одушевио сам се црвеном заставом на којој жутим словима пише ДРАГАН ЏАЈИЋ... Одг: Звезда-Спартак - Делија К.З.Ш. - 12-13-2009 И још један искорак што се бројности тиче! Против Спартака скоро пун Север! Ако је неко рекао пре 3 године да ће за 2,3 године просек људи који долазе на Маракану 6000 што је тад било незамисливо,а долази у просеку 9000 људи..Не смем ни да замислим за 3 године како ће стадион бити попуњен! Само полако,мобилизација је дала ефекта,али џаба и мобилизација и све ако не изгурамо причу до краја и не напунимо стадион!! На пролеће још јаче,боље и масовније! И да за неколико година имамо буквално речено Север у трансу! |