![]() |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) (/showthread.php?tid=170) |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-06-2004 hehehe bash ovde neki lud narod... e imam ja ideju, da uhvatim moj diktatofon :rofl :rofl :rofl :rofl kojeg imam u avataru i snimimo mi jednu pesmu sa foruma, ja cu da repujem a vi pevajte refren... Silikoni Silikoni Naduveni ko Baloni, Silikoni Silikoni, Slatki ko Bonboni... :ruke :ruke :rofl :rofl Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - ???? - 01-06-2004 ????????, ??? ???? ??????? ???????? ? ????? ???? ?????? ?? ????????? ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-06-2004 Quote:????????, ??? ???? ??????? ???????? ? ????? prestareo si... :rofl Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky - 01-06-2004 Zivo,narode,zivo...a,evo i moje kompilacije... 1."Srbija",pesmu izvode glasom i trbusnim plesom Remy&Cappo. 2."Hej,Slovenci",Cappo;inace posveta ispod pesme je"izvinjenje najboljem" 3." Ti da bu di BUDA :rofl ",izvodi XY :finger ,licno! 4."Ej,Sheki,Sheki...",Hejsel;inace,pesma se izvodi uz pratnju prve tamburice Novog Sada,i njegovog soliste Vovjode. 5."Kad sam decak bio",duet Remy&Lucky. :finger 6."Rajna tiho tece",jedna svadbarska. :finger 7."Bolje biti pijan nego star...lucky star...". 8."Sidikim",internacionalni duet-Sima Srbija i Tarkan (spot sniman u elitnim hotelima Tunisa) 9."Najveci na svetu",pesma posvecena svim "velikanima :finger ",nase zemlje,a i sire...dok neke i skupljaju... ![]() 10."Dolari,marke,lire mi vire",novitet,Kopriva!!!Vredi cuti! ![]() 11."Samo nju ne kuni majko",Toni posvetio svojoj krpi,nastradaloj tokom pranja kola... :finger 12."17 ti je godina",izvode "Novi fosili",u izmenjenom sastavu-kao glavni vokali pojavljuju se Lucky&Remy :finger ...nastavak sledi... Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky - 01-06-2004 Quote:???? ?????? ?? ????????? Za pocetak...zabrij se!!! :finger Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 01-06-2004 Quote:6."Rajna tiho tece",jedna svadbarska :finger ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-07-2004 Quote:Sky Wrote:6."Rajna tiho tece",jedna svadbarska :finger :ruke :ruke :ruke Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-07-2004 Quote:Sky Wrote:6."Rajna tiho tece",jedna svadbarska :finger izvinite, o kakvoj svadbi je ovde rech? :ljubav2 Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Forever Ultras - 01-07-2004 namigivanje Najnoviji album u prodaji!! 1. Samo sklopi okice i zovi mi ime! by Zmago Sagadin, posveceno njegovom omiljenom navijacu, da ne kazem indijancu... ![]() 2. Grudi moje balkanske! by Mirkovic, posveceno svom crnom brusu koji je nosio juce na tekmi... ![]() 3. Ako sam, celav sam pa sta! by Sima Srbija o novoj modi na stadionima 4. Ima jedan grad, zove se Beograd! Alcatraz Zabljak o rodnom gradu ZoUraNe, mega hit! 5. Kukavica! Godra&Buda o VovJodi i gostovanju u NS... 6. Tu noc kad si se udavala! Remy Martin o Mili... nesto na turskom, ne razumem ![]() 7. Napile se ulice! Lucky Star, njena himna iz pivnice... 8. Neodoljiv, neumoljiv! Capocrimi odgovara Zmagu na temu br. 1 sa ove kompilacije 9. Fa Fa La! By Zmago Sagadin, posveceno Capocrimiju za sve one prozivke... obrada Azre 10. Ucini bar jedan pogresan korak! Budimi&Kiza Saiyemu za njegovo pisanje po drugom delu foruma... ![]() Eto, ovo je prvi deo, bice toga jos... ![]() poz, budimir Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - ???? - 01-07-2004 Quote:prestareo si... :rofl???????? ???? ????? ??? ?? ?? ???? ????. ????? ?? ???? ????, ?? ????? ?? ?? ?? ??????. ????? ??? ?????? ?????, ????? ???? ????. ????? ????, ????????.! ????, ?????? ??? ???????? ?? ?????? ????? ![]() |