![]() |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) (/showthread.php?tid=170) |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 01-05-2004 Hehe...u Novu godinu ulazimo radno! ![]() Budo,hvala za info...nadam se da ces nastaviti da nas izvestavas o svim novitetima,kako bismo bili "korak ispred"! namigivanje Elem,pored vec pomenutog CD-a tj.kompilacije najvecih hitova,nama dobro znana ekipa izvodjaca odlucila je da nas obraduje jos jednim izdanjem...Ovoga puta,u pitanju je Mixtape ![]() ![]() Kako saznaje nas uvek obavesteni izvor,na ovom mixtape-u naci ce se preko 20 do sada neobjavljenih :o hitova!Pored velikog broja pJesama,mixtape sadrzi i nekoliko skitova! Spisak je jos uvek nepotpun,jer ova ekipa i dalje drzi keca u rukavu,ali....spisak pJesama ce izgledati otprilike ovako: 1. Mila-Kud svi TURCI,tu i mali MUJO! (no coment!) ![]() 2. Lucky-Evo banke,cigane MOJ! :lol: :finger (velicanstven hit posvecen sad vec istorijskom dogadjaju u 'Taliji!) 3. Sima-Al' se nekad dobro jelo...bash! ![]() 4. Alcatraz-Bice meni dvadeset i dve! :rofl 5. Mila-E,moj Sasha... :pleza 6. Zmago-Daj mi malo vremena... :zbunjen (posveceno njegovom najvecem obozavaocu i podrsci!) 7. Toma feat. Blok Blok Blok :boks -Pratish me u stopu (gonija manjenja :rofl ) 8. Lucky-Napile se ulice namigivanje (po sistemu "zasto asfalt bezi kad ja od njega ne bezim?" :o ) 9. Mila-Stariji covek (parodija na temu...i to kakva! :rofl ) 10. SKIT-Mila feat. BS!BS!-Chik(o),chik(o)... 11. Juice :batine feat. Me-Ulice nemaju pojma!!! ![]() 12. Mila-Njanja (posveceno svim njanjavim muskarcima ovog sveta...) 13. Toni Veljoni-Ej macolo,ko te ne bi vol'o! ![]() 14. Buda-necu da idem u viteze,jer su danasnje princeze bez veze... namigivanje 15. SKIT-Mila-Dzungla :finger na asfaltu! (posveceno njenom HOOL :rofl idolu!) 16. Alcatraz-Zoko moja Zoko... :rofl :rofl :rofl 17. Me-Nije sve tako crno... :finger 18. Mila-Kucam,pucam...perem,peglam! :lol: namigivanje 19. Sky-Oj chobane... (posvIJeceno Alcatrazu!) :zbunjen 20. SKIT-Lucky-Shu...shu...shu... (autenticni zapis snimljen na veselim prugama Srbije!) :megafon 21. Buda-Grlica namigivanje ![]() 22. Sima-Ajmo ljudi kuci,kasno je... (pesma inspirisana legendarnim TV "duelom") :lol: 23. Mila-Seljancica mala (obrada Severine Vuchkovic...ili beshe Ivana Banfic :zbunjen ) :rofl Kao sto vidite,Mila je ovde zastupljena koliko i ***** na kompilaciji....Svaka slicnost je namerna! :lol: :rofl Toliko od mene za sada... ![]() Uzivajte! ![]() Pozdrav! ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-05-2004 dobro veche dobro veche ![]() kako ste mi delije moje? ![]() evo ja sam dobro... ![]() samo cu da bacim rimu i to je to: Kada upadnem u klub, hvata me nostalgija, svaki grobar se shutira i pesnicom udara.. :ruke pozdrav Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Konar Lerdi - 01-05-2004 U ime male ,ali odabrane ekipe MC-u s harizmom zelim dobrodoslicu! :ruke Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-05-2004 ooh hvala hvala..... lepo je biti srdachno primljen.. :ruke Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Anti_Hero_Pro_Ultra - 01-05-2004 Sky,dobrodosao! Zete...! namigivanje ...nik ti znam sa radivizije! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-05-2004 Quote:Sky,dobrodosao! e sad samo da se pojavi dotichna osoba i da me zaprosi.... :ruke :ruke :flasa ;pivo ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Teta Mila - 01-05-2004 Quote: e sad samo da se pojavi dotichna osoba i da me zaprosi.... :ruke :ruke :flasa ;pivo Nemoj posle da bidne nisam zn'o!!! namigivanje Nema vise mrdanja...sad il' nikad...! namigivanje Dobrodosao! Vidim da su hijene pojurile pre mene da se jave...ali evo! Nadam se da ces uzivati s nama (ili njom namigivanje ),i da ces biti u toku s Ciganima i Severom! Uzivaj! ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 01-05-2004 oo hvala kumche ![]() ![]() naravno da cu uzivati.. i ja sam sam delija otkako znam da postoji fudbal.. nazalost nisam u mogucnosti da budem prisutan na severu tako cesto zbog daljine... zadnji match na kom sam bio, bio je Zvezda protiv Bajerna iz Leverkuzena.... bas je jako bilo... :finger :finger :finger a inache bice mi lepo..... ;pljuga hvala na dobrodoshlici ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Teta Mila - 01-05-2004 Quote:oo hvala kumche ...pa ko ce koga ako ne svoj svoga!!! namigivanje Pozdrav! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 01-06-2004 Hm...dobrodosao Dali! ![]() Lepo druzenje ti zelim na forumu,i...opushteno-nije sve tako crno...imas jos celih osam meseci do... ![]() Jel' neko rekao "Sky"??? :rofl Quote:Zete...! namigivanje ![]() Quote:Nadam se da ces uzivati s nama (ili njom namigivanje )Molim,molim...shta,shta...?! :lol: |