![]() |
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
|
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 05-09-2010 Саопштење нашег клуба поводом дешавања на дербију: http://www.crvenazvezdafk.com/src/saopstenje-crvene-zvezde-povodom-derbija-3332-c5-video.htm Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Тони92 - 05-09-2010 Ово им није требало,јер је чисто вађење на пораз. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Kaja - 05-09-2010 Кад сам прочитала званично саопштење, била сам одушевљена. Али сам поново размислила и схватила да нам ништа то сад не значи! Могу они колико хоће жалби да упућују када се дерби неће поновити нити ће судија бити суспендован, од чега такође немамо неке велике користи! Да су нам и свирали тај пенал, то би била велика неправда! Нисмо заслужили да победимо јуче! У првом полувремену нисмо имали нормалну шансу за гол! Нису ни они, али какве везе има! Нинков и Лазетић били скроз одсечени, а управо се игра базирала на њима! Једино што је ваљало јуче је била наша одбрана, док су нам везни ред и напад скроз заказали! Ратко да је могао, ја мислим да би скоро цео тим заменио! Оно јуче није била Звезда. Игра ме је толико подсетила на ону игру из Крагујевца против Металца. Без неке велике жеље, не да се постигне гол него да се победи! Јевтићева измена је скроз била логична с обзиром на то да дечко један једини пут није шутнуо лопту на гол! Пријатно ме је изненадио улазак Савића! Сад ће неко рећи да лупетам глупости, ал ми смо затворили игру том изменом! Не знам зашто, али имам неки осећај да није још све готово! Једино што ми више не држимо конце у рукама, и што морамо да се надамо киксевима стоке! Ал нека, има још два кола до краја, имамо још шанси. Јако малих, ал имамо! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Pijanac - 05-09-2010 Моје лично мишљење у вези овог саопштења које сам очекивао да ће бити издато у току дана. Одувек сам са презиром гледао на клубове који дођу на Маракану, одиграју бункерицу, два пута пређу центар и онда 7 дана брује по новинама како су оштећени за пенал, офсајд или нешто треће. Никада ми није било јасно ''како их није срамота'', јер игром нису ни заслужили да дају гол на било који начин. Последњи такав пример је било Смедерево. Пре него што уђе у још оштрију борбу за спас српског фудбала, Црвена звезда мора под хитно да се позабави неким стварима у сопственим редовима, јер оно јуче је била сушта супротност игре која је на нивоу имена нашег клуба. Quote:Живот се не завршава јучерашњом утакмицом и потрудићемо се да нашим јучерашњим домаћинима узвратимо гостопримство на исти начин наредне сезоне. А ова претња тек није изјава у складу са реномеом Црвене звезде. Знам да имамо посла са људским талогом, али ми смо за њих увек били господа и тако треба да остане за век и векова. Користећи њихово, џукачко, понашање се сами стављамо у ранг оних који нам нису ни до колена. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Тони92 - 05-09-2010 (05-09-2010, 03:25 PM)Kaja link Wrote:Јевтићева измена је скроз била логична с обзиром на то да дечко један једини пут није шутнуо лопту на гол! Пријатно ме је изненадио улазак Савића! Сад ће неко рећи да лупетам глупости, ал ми смо затворили игру том изменом! А Лекић је шутнуо??? Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - KocoBo-Cp6uja - 05-09-2010 (05-09-2010, 03:07 PM)Тони92 link Wrote:Ово им није требало,јер је чисто вађење на пораз. Брате мој,погледај сваку ситуацију поново.Колко грешака је направљено.То није уопште вађење за пораз.Фудбал је такав спорт да смо ми могли комотно да победимо са једним јединим шутом на гол,па макар он био у 96 минуту.Јесу били бољи,али такав критеријум је канал.И да су нпр лекић и перовић дали бар један од гол од она две шансе,не би вредело јер је наводно био офсајд,који бре офсајд црни?Е то су ствари које судија није смео да пропусти.Гурање крстајића са снимка,пенал,ето то је наш клуб хтео да стави до знања.Јебеш дерби,трују нас целе сезоне !!! Е,да. А пет утакмица без публике,пораз од јавора који се не би догодио да је било људи на стадиону !!!! ГОВНА ГРОБАРСКА !!! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Тони92 - 05-09-2010 Да смо ми победили Јавор и Борац кад је требало,не би се управа сад спуштала на ниво на који се спустила.Као што сам рекао,ово им не треба никако,јер сад испада да смо огорчени.Одговор на све ово ће бити: "Ко губи,има право да се љути".И реално,тако је. Посматрајте то овако: 1.Фаул над Кадуом је био,али о томе не бисмо сада причали да је он потрчао или заломио Крстајића,уместо што је пао чим је видео да му се противник приближава. 2.Фаул над Лазетићем је можда постојао,али чињеница је да је наш капитен полетео као летећа веверица,што је буквално пресудило да Јованетић само одмахне руком. 3.Офсајд код Лекићеве и Перкетове прилике није постојао,али они то нису знали у том тренутку.Да нећете можда да ми кажете да су намерно промашили кад су видели да је помоћни подигао заставицу?Ма дајте,молим вас. 4.Нису нам померили утакмицу за један дан,па шта?Да нас није можда умор омео јуче?Ја ниједном нисам приметио да је неки играч легао на земљу од умора или нешто сл. 5.Ово да ниједна карта за север није продата на нашем стадиону је лаж.Ја сам своју купио на благајни Маракане у понедељак око подне. 6.ФК Црвена звезда неће признати Партизанову титулу освојену ове године.Па шта?Јел мислите да ће неко прстом мрднути због тога? 7.Крстајић нокаутирао Лазетића?Мени се чини да је три секунде пре тога Лазетић насрнуо на једног Партизановог фудбалера.Да је Крстајић добио црвени картон ту,онда би морао и Лазетић да га добије.Или бар жути,али свеједно је. 8.Партизан крао ове сезоне,а Звезда играла праведно?Можда су њима помогле судије и ФСС,а нама је можда помогао "неко одозго с неба".Јесмо играли поштено,али имали смо среће.Сетите се Крушевца,Пожаревца,Карабурме (БСК) и Смедерева код куће. Оно што стоји јесте да је Караџић као председник ФСС морао да преда пехар Купа нашем капитену.То што нема нимало части ни образа да то уради је његов проблем.Ми смо тај трофеј освојили,потпуно заслужено, и то је једино важно.Немамо право да се жалимо на онај звучник јуче,али зато треба да средимо да се стока на следећем дербију код нас лепо потрпа у кавез,па нек се гужвају мало.Они нама шамар,ми њима два. Извињавам се због предугачког одговора,неко време нећу писати.Једно пар дана,да се мало охладим,а то препоручујем и свим Делијама на овом форуму.Свашта се десило ове сезоне и треба смирити живце на пар дана. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - zvezdinsin - 05-09-2010 Ај да ти ја одговорим док си још врућ,ако би урадили то што ти кажеш,да их потрпамо у кавез и сличне глупости онда бих се спустили на њихов ниво,тачније би били исти као они. Управо је та разлика између нас и њих годинама,никада нисмо били педераши и љигавци,и увек смо им обезбеђивали довољан број карата и места, било да се ради о кошарци,рукомету,одбојци... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Тони92 - 05-09-2010 због тога што никад нисмо били љигавци смо и изгубили титулу...за 10 година с овога нико неће сећати,али ће писати у архиви да је Партизан освојио титулу...у Србији очито не може без муљања... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 05-09-2010 (05-09-2010, 06:33 PM)zvezdinsin link Wrote:Ај да ти ја одговорим док си још врућ,ако би урадили то што ти кажеш,да их потрпамо у кавез и сличне глупости онда бих се спустили на њихов ниво,тачније би били исти као они.Управо тако! Навијачка етика! Па зар треба да дербије играмо без противничких навијача или да им дамо 100 карата? Дајте људи дозовите се памети... (05-09-2010, 06:48 PM)Тони92 link Wrote:због тога што никад нисмо били љигавци смо и изгубили титулу...за 10 година с овога нико неће сећати,али ће писати у архиви да је Партизан освојио титулу...у Србији очито не може без муљања...Ај мало одмори од писања, очигледно не разумеш основне ствари,а расписао си се овде као Његош! |