Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Rodjak sa Severa - 05-08-2010

Јбг колко' пара толко' музике.Идемо даље.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Skrimo - 05-08-2010

Ух вруће главе,али...Дерби никад лошији а богами и ми.Деловало је ко да ми имамо 3 бода предности те да бранимо резултат и да не морамо да нападамо.За прво полувреме некако и разумем,моје је мишљење било само глодари да нам не дају гол у првом и добићемо их.Нисмо примили гол у првом,али џаба.
Сад прво да се унапред оградим Звезда је ове сезоне кренула од нуле,од тима који ће се по прогнозама борити за треће четврто место,за европу и слично дошли смо до трофеја и до првог места током већег дела сезоне.Играчима стога и клубу ништа не замерам.Није титула ни обећавана пре почетка...Иако смо трећу годину заредом без титуле,ја верујем у овај клуб и верујем да ће већ следеће године то бити апсолутна доминација у Србији и надам се иоле успешнијим партијама у европи.Дакле то без даљњег.

Али сад да се осврнем на овај дерби прво о добрима Стаменковић,Вилотић,донекле и Славољуб одлични,Савио такође мада мислим да он није правио блок оном говнету код гола и то је мање више то.

прво о поставци игре,дакле сви апсолутно сви знају да играмо по десној страни и да се наша игра своди кроз игру Лазетић-Нинков...тренер глодара је урадио оно што би урадио било ко ко је иоле нормалан па чак и не мора да буде фудбалски поткован знањем,затворио је десну страну и то је то цела тактика цела прича нашег тима је пала у воду.Е сад оно што је мени скандалозно код ове утакмице,да ми ладно нисмо ни покушавали ништа друго,па ајде ставио је глодар 5 играча по десној страни,па ајде играј мало по левој,средини,мало одступи од десне стране кад је видљиво скоро па немогуће,али авај...гурај десно,гурај десно,гурај десно и ништа и ништа и ништа.По мени једна велика грешка Достанића,велика!  Па зар није могао нешто,бар би исто било да је покушавано нешто друго,не би лошије од овог синоћ сигурно било.

Каду је доста претрчао,имао одличну шансу,оне маказице тако да што се игре тиче свакако није био најгори данас,али ја не знам човек је у једној ситуацији имао празан простор само он и пензос крстајић и голман партизана,ја сам већ видео гол имао је да бира шта ће да издрибла да шутне имао је простора,човек ладно креће и пада и то пада да му рођена мајка то не би свирала за пенал,хтео сам да плачем од муке...Ово сад не би извлачио али Каду то нон стоп ради,увек мора он неки потез више увек мора да солира увек мора да у ситуацијима кад може лако да да гол пре падне да би био свиран пенал него да да јебени гол.

Лекић многи су га пљували дуже време,ја нисам,дечко је дошао из треће лиге у Звезду,први део је одиграо одлично...али сад не могу да не прокоментаришем да је био играч мање за наш тим,али буквално.Касније кад је ушао Перовић још горе.Ја не знам дал смо један пас добар направили,све то неко враћање назад,кренемо у контру овај баци лопту да тај коме је добачена мора да се врати 10 метара да би је прихватио и тако цела утакмица,цела...

Сума сумарум,титулу ни не заслужујемо без обзира на све,једноставно кад ове не можемо да добијемо,али и ово што је урађено ове сезоне је скроз ок.Пре неколико месеци смо причали о гашењу клуба а сад смо били само фокусирани на резултате,то је јасан напредак и бољитак.Надам се да овим резултатом и да кажем губитком титуле неће неке лоше ствари испливати,да неће у клубу бити неких сукоба,потреса,верујем да неће али опет.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 05-08-2010

(05-08-2010, 06:59 PM)Рођак са Севера link Wrote:Јбг колко' пара толко' музике.Идемо даље.
Овим је све речено...

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 05-08-2010

Људи, једноставно наши нису имали жељу да победе! Можда су и имали, али нису показали. Од почетка утакмице се видело да су били бољи од нас. Не знам да ли смо уопште имали више од 5 шутева у оквир гола, осим Кадуа маказице, и можда још пар. Лекић једноставно мора, али мора да одмори на клупи. Ништа није урадио. Можда и јесте дошао из треће лиге, али то ни је оправдање. Стаменковићу свака част, али оно није могао да брани. Све нас је изненадио шут. Они пробали па га дали са 25 метара, а наши...као да нико не сме да шутне. Поред Стаменог, Каду, Лазетић, Ђорђевић и Мали Рељић одиграли добро. Опет кажем, ниеј се у играчима видело да желе победу.

Све се дешава са разлогом!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Тони92 - 05-08-2010

Ма бре људи,бољи су једноставно,морамо с тим да се помиримо.Чудо је и ово што смо направили досад у сезони,еј бре па погледајте колико смо бодова сакупили,погледајте колико су нам голова дали нападачи!Сад је најбитније да се решимо Богдановића и Кадуа на лето (овај други ме је данас испиздео за све паре),да задржимо Перкета,Јевту,Вилоту,малог Рељића и,ако је могуће,Нинкова.Вратимо нпр. Тришовића,Миловановића и још неког и онда можемо да причамо о првом месту.Колико год то не желимо признати,њима су Крстајић,Ломић и Илић спасли сезону,иако су пензионери...Достанића не треба смењивати,иако је данас направио огромну грешку,најпре стављањем Богдановића у тим,а онда и извођењем Јевте уместо Лекића.Играче не треба кривити,а поготову не управу!!!Урадили су више за Звезду него сви они што су нам доносили дупле круне у време кад је гробље било у хаосу!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - MACAK - 05-08-2010

Какви смо ми били такви су и наши на терену.ЛОШЕ,у мају смо се распадали а сад имамо један пехар и малоли је.Знам мало је ал то је наша тренутна реалност.Мобилизација је вратила на хиљаде навијача ал није све само до нас,сви знамо да нас је спутавао ФСС,држава,новинари и разни мешетари.Јбг.имали смо +4 ал шта сад.Ту смо где смо.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Pijanac - 05-08-2010

Нисам ја био луд што сам у прошлом мандату хтео да бијем актуелног шефа стручног штаба!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 05-08-2010

(05-08-2010, 09:43 PM)Пијанац link Wrote:Нисам ја био луд што сам у прошлом мандату хтео да бијем актуелног шефа стручног штаба!

Ко је рекао да си луд, упри ми прстом, имаће посла са мном  ;D

Неко је овде споменуо Рељићево добро издање... Имао сам ту (не)срећу да гледам утакмицу са запада, јер сам испоштовао неке договоре које многи звездаши нису, а то је да напунимо бочне трибине... Изгледа да је то била грешка, доста квалитетних људи није било на Северу не би ли анимирали масу на бочним трибинама, а реално много мање звездаша на истоку и западу од очекиваног... Е сад, да се вратим на прву реченицу из овог пасуса... Сходно позицији из које сам гледао Рељић је био један од најгорих на терену, а брат Пијанац има сво право да оплави тренера јер није видео где смо бушни... 10-15 центаршутева је пало са леве стране, онај Томић га је изломио исто толико пута да дечко није знао где се налази... Имао је додуше 2 добре интервенције у другом делу, али и гомилу лоших пасова ка Кадуу, као и један центаршут који је био у празно и у руке њиховом голману... Шта је ту добро, питам ја? Можда се ја не разумем у фудбал...

Друго, колико год да смо били лоши и неко ће рећи да нисмо заслужили, нису нам свирана два чиста пенала!!! Прекршај у шеснаест је пенал, па нек прича ко шта хоће, а Кадуа је Крстајић рукама одгурнуо, а ногом саплео, на страну то што је овај наш кретен имао ситуацију да га пошаље по бурек и да гол! А Лазетића је човек покосио са две ноге и ником ништа... Судија је био пичка и није смео да свира, јер би му Толе забранио да суди до краја живота и да на тај начин зарађује за хлеб...

И немојте молим вас никог да издвајате... Сви су били лоши, да су били бољи сад би славили титулу! То што не умеју и не знају, то је друга ствар... А да су дали максимум, и то је истина, нажалост боље не знају! Сад је на управи да доведе права појачања, а не ко зимус гомилу ликова који греју клупу, и да наравно задржимо све што ваља, а тога је мало тако да немој да се потресате ниједном одласку! Евентуално Нинков, али морамо и нешто да зарадимо, од нечега треба да се живи... Лазетића исто не смемо да жалимо ако оде, зато што је пред играчком пензијом, а ако на њему градимо игру, е онда нам нема будућности... И наравно, мобилизација није стала, СВИ У СУБОТИЦУ!!!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 05-08-2010

(05-08-2010, 10:06 PM)Red Star Forever link Wrote:Друго, колико год да смо били лоши и неко ће рећи да нисмо заслужили, нису нам свирана два чиста пенала!!! Прекршај у шеснаест је пенал, па нек прича ко шта хоће, а Кадуа је Крстајић рукама одгурнуо, а ногом саплео, на страну то што је овај наш кретен имао ситуацију да га пошаље по бурек и да гол! А Лазетића је човек покосио са две ноге и ником ништа... Судија је био пичка и није смео да свира, јер би му Толе забранио да суди до краја живота и да на тај начин зарађује за хлеб...

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 05-08-2010

Солидне анализе изнад....

Дакле игра...

Тим који је одиграо у Среду утакмицу и овај данас су били тотално другачији. Остали су сви недоречени са чинило се не баш јасним циљем како и шта радити током утакмице. Изгледало је да смо подлегли жртви сопствене тактике ако је иста и постојала. Растрзана игра до те мере да 2 паса нисмо могли да направимо, константно прескакање средине терена дугим лоптама до којих индиспонирани Лекић није могао да дође па да је играо дерби до сутра ујутру. У таквој поставци игре ми смо њиховој одбрани одрадили пола посла јер се свака висока лопта одбијала и враћала још брже него што је и послата. И сада долази до 2 за мене занимљива и вероватно преломна момента....
Долази полувреме па сам помислио да ће провалити у свлачионици да тако постављена игра не само да не доноси гол него чак ни неку озбиљнију шансу.
Излазимо после полувремена и настављамо још тврдоглавије са истом тактиком.
Даље....
Проваљена фора још од дербија на Маракани да играмо само по десној страни се изгледа још није научила. У сваком тренутку 4 њихова играча су била на нашој десној страни и то су врло лако завршавали.
Правимо измену....понадао сам се да ће са уласком Перовића изаћи Лекић. У том моменту Лекић очекује да изађе, почиње лагано да трчкара ка аут линији, међутим Достанић повлачи Јевтића из тотално чудноватих разлога које вероватно само он зна.
Анализирали смо у претходним постовима кретање и игру Кадуа. Хајде што је по мени требао да игра баш лево и да направи баланс да би се растеретила десна страна, међутим он прима лопту лево али стално улази у средину играјући на тај начин више неког офанзивног средњака. Уместо да се онда искористи он као играч више на средини терена, наши играчи поново настављају да пребацују средину дугим лоптама..... :o

Све у свему, поставка игре тотално не јасна. Будимо реални, тим који за 90 и кусур минута не упути ударац у оквир гола (коригујте ме ако је неко запамтио такав моменат) и не заслужује боље.