![]() |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) (/showthread.php?tid=170) |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - hejsel - 12-06-2003 Paznja paznja, prilikom pisanja ovog teksta nije povredjena ni jena zivotinja!! - Fresh info u vezi kompakta je da su izmenjeni pojedniji radni naslovi materijala i to: 1. "od pocetka pa do kraja, voLJela me ena Maja" 2. " Uzela© si sve" 3. "Ne klepeci nanulama" :finger 4. " Plavi jahac" -posvJeceno omiljenom mJestu 5. " Mila, mila, mila, bas ti lepo stoji, bas ti lepo stoji Mila u toj Lila boji" 6. " Kuje kizo dzaju po mjesecini" 7. " Necu babo necu grobara, ima stvara do poda, pa necu moci da hodam, necu babo necu grobara" 8. " Nek ti tata kupi beli keeec" (obrada erosa ramacotija ) 9. " godrane moj, kad dodjes ti" (posviJeceno red unitedu) 10. "Toni some, some, some" featuring velili T.Montano i last but not least 11. " Moj ocka ima koncka dva" featuring zmago sakati. Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - capocrimi - 12-08-2003 ??? ?????????? ????? ??? ?? ???? ??? ??????...??? ???? ??????? ?.?. ?? ?? ??? ??????? ?? ?? ???? ????? ???? ?????..."?? ?? ?????, ?? ?? ?????...." ? ?????? ?????? ????? ?? ????? ???????? ????????? "?? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ?????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ????? ?? ????? ??? ? ????...???? ?? ??? ???? ????????, ???? ?? ????? ???????? ???, ?? ??????? ???????.... ?????? ?? ???? ?????????? ???????? ????? ???????...???? ?? ???? ?? ?? ???? ??????? ?? ???? ???...???? ?? ??? ???? ???????? ????? ????? ??????? ????....?? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ?????? ?? ???....?????? ?????? ??? ????? ?? ????? ??? ? ????..." ??????? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? ???? ????? ???! ?? ????? ?? ?? ???? ?????? ?? ??????? ????? ??? ?? ??? ???? ???????.... ??? ????????? ?? ?? ???????? ???? ????? ?? ??????? ?????! ????.?0????? ?? ???....? ???? ????? ?? ??????? ?? ??????, ???? ? ???????? ? ?????? :rofl :rofl ?0?????!!! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - UrbanBaby - 12-17-2003 Promociju Siminog prvog i poslednjeg albuma imacete prilike da cujete u najludjoj novogodisnjoj noci na Sima_Srbija Stage-u! ![]() ![]() Naravno Sima ce nastupiti sa svojim gostima ali ni to nece biti prilika da ljudi vide njihove prljave i ruzne njuske jer ce svi biti maskirani. :lol: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Веља - 12-18-2003 ??????, ???? ?? ????????? ?????? ?????! :zbunjen ????? ????, ??? ??? ?? ????-?????? ? ???? ?????? ??????? ????? ?? ????? ?? ???? ?????, ??? ??????? "????? ???? ???? ?? ?? ?????" ;pljuga ... ??, ??? ???? ???? ?? ?????? ????... :zbunjen Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Forever Ultras - 12-18-2003 Samo da dodam da ce na novom albumu izaci pesme novih nada: Jezgra: (1) April u Beogradu (o boravku na Z. stanici) SSandokan: Volimo te otadzbino nasa (patriotska) Hejsel: Jesen u meni tuguje... (setna pesma o tuznoj jeseni) Capocrimi: Tugo nesreco (Pesma o Zmagu Sagadinu, obrada Crvene jabuke) ALcatraz Zabljak: Al zavoleh devojku iz grada... (Pesma o ZoU00rani) VoVjoda: Uzalud vam trud sviraci (pesma posvecena lekarima dusevne bolnice u NS) Iz pouzdanih izvora saznajem i da je jedan od ovih takmicara usao u najuzi izbor u takmicenju za Idola... ![]() poz, budimir Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 12-18-2003 Quote:Capocrimi: Tugo nesreco (Pesma o Zmagu Sagadinu, obrada Crvene jabuke) Budimire,nesreco... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl ...prevazisao si sebe! :ruke Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - ekipa_stigla - 12-19-2003 Vi se zajebavajte ,ali ekipa stize! :finger [/b][/quote] Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - capocrimi - 12-20-2003 ??? ??? ?? ???? ????...?? ?? ?????? ?? ???? ??????????? ??? ?.?. ....? ?? ?????? ???????...?????? ??????...?? ???? ??????? ???? ????????? ???????...????? ?????? ?? ???... ![]() ??? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ???? ??????? ?? ????????? ????? ?????...? ?? ??? ????????....? ?? ?? ????? ??????? ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ????? ????? ?????? ?? ??????...??????? ?? ? ??? ????? :bes :bes ?0?????!!! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Forever Ultras - 01-04-2004 Dakle, Nova godina je, pa su nasi stari znanci, pevaci popularne muzike, resili da nas obraduju sa svojom novom kolekcijom hitova... Svi njihovi novi "projekti" naci ce se na novom CD-u: "Ovo su pravi IDOLI!" Dakle, CD bi trebalo ovako da izgleda... 1. Godra: "Prsten i zlatni lanac kupiT ce mi Bosanac, samo da ga jednom pohvalim!" 2. Alcatraz Zabljak: "Mala je dala!" (Obrada Severininog hita posvecenoj, ZoUrani, svetici medju pevacicama...) 3. VovJoda: "Ko me zove?" (Obrada Magazina, zbog utakmice u NS i prozivke na tribini...) 4. Hejsel: "Ko jos moze, nama da odoli!?" (Pesma od Xenije Pajcin posvecena momcima iz Tuznog Fronta, nevidjena ekipa...) 5. Sima Srbija: "Ide Vuk!" (Obrada Tap011, ko razume - shvatice ![]() 6. Jezgra: "Bas mi lepo stoje suze!" (Obrada Hari Mata Hari, posvecena nesrecnom detinjstvu i gostovanjima u BG) 7. Capocrimi: "Takvi kao ti!" (Obrada pesme Nine Badric, posvecena, naravno, a kome drugom osim Zmagi Sagadinu..) Eto, bice jos toga, ovo je na brzinu sastavljen spisak nasih najpoznatijih izvodjaca... ![]() poz, budimir Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Веља - 01-05-2004 ??????? ?? ????? ?????? ? ??? "??????-????? ?????" ??????? ????. ????, ????? ??? 22 ???? ????????? ?? ????? ?????? ??????? ?????? ?? ?????? ?????????????? - ?????_??????? :zbunjen , ?????? ??? ?? ????? ??????? ????? "????" ????? ?? ????????? ????????? ????. ?? "?????" ??? ?? ????????? ?? ??????? ?????? ??????? ???? ????_?????? ? ??????? ?????? ?? ???? ????? ?? ?? ??? ?? "???????"... ![]() ????? ??? ??????? ?? ?? ??? ?????? ? ????????? ??? ????, ???? ??? ?????? ?? ????? "????? ????? ??? ?? ????" :lol: , ? ???????? ?????? ?? ?????? ????????. ????? ?? ???? ????????, ?' ??? ?? ?? ????? ???? ?? ????????? ????????? ??????? ???????? ?? ??? ????????? ? "?????? ?? ?????". ![]() ??, ?? ???? ???? ???????? ???????????? ????? ????????????? ??j?_??????, ?????? ?? ????. :rofl :rofl ?? ???? ????? ??? ??? ??? ????????, ??? ? ?????? ??????? ?? ???? ?? ?????... :finger |