Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punk Rock
Zaboravio sam bas pravila, ali nadam se da medju ciganima (jos uvek) ima Punkera, Rokera pa ce me sacuvati Ban-a ako ova tema nije prikladna ovom forumu. Smile (Imao sam i ja moc admina, pa vam nisam nista radio :nene )

Ima li u ovom gradu Rock, Punk svirki ili je sve "tuc tuc"??
Pa izludeo sam vise. Mogu ja svasta podneti ali sto je previse, previse je. Nisam nesto posebno zagrizen Punker ali zazzzeleo sam se svirki i dobrog piva.

Neka me neko uputi....
Reply
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Odlicno... ma dacu ti gajbu (praznu) samo ako nadjes nesto valjano.

Ako je nesto vece moze i van BG. Npr. Pancevo, NS... (Uglavnom se i vrtim po Vojvodini pa nije problem.) isto tako i juzno.

Za Beer fest bi trebalo da bude nesto? Kad je?
Pre godinu (ili vise) sviralo je Hladno Pivo ako se ne varam?
Reply
Reply
Zasto je domaci rok propao da vas ja pitam? Od '92 nije izasao pristojan domaci rok album koji bi makar na trenutak zasenio narodnjake.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
Domaci?
Sve se menja,muzika pogotovo,dodjite u Indjiju na zatvaranje Scenafest-a,Rambo Amadeus,ne znam tacnu satnicu,javi cu.
Reply
Reply
Covece ali kakvu je rok scenu imala stara Jugoslavija. Tada je vecina mladih u Jugoslaviji upravo slusala taj rok, dok danas 80-90 mladih zna samo za Turbo Folk i mali je broj onih koji slusaju urbanu muziku (rok, punk, hip hop...). Sad se slusa Stoja umesto EKV-a. Mada je i prije bilo narodnjaka ali je to bila prava narodna muzika bez turskog prizvuka. Licno mislim da je od pojave Brene koja je zacetnica turbo folka kod nas i ta nasa narodna muzika pocela da gubi kvalitet.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)