21-03-2005, 09:35 PM
Текма на карабурми поново у плану, у среду са почетком у ?
Мора да нас буде много зато, сви на стадион!
|
OFK Beograd - Crvena Zvezda 23.03
|
|
21-03-2005, 09:35 PM
Текма на карабурми поново у плану, у среду са почетком у ?
21-03-2005, 10:05 PM
Quote:Текма на карабурми поново у плану, у среду са почетком у ? ja mislim da je pocetak u 14:30
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
21-03-2005, 11:53 PM
22-03-2005, 07:58 PM
Quote:ja mislim da je pocetak u 14:30 Neko je jos negde pisao da se igra u pola tri...inace igra se u dva! Jebiga, hocete da dolazimo na vreme i da sve bude ok a sirite ovakve dezinformacije, pa kako to tako? ![]()
22-03-2005, 08:55 PM
Ovaj put bez mene... Posao... :boks
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
22-03-2005, 11:04 PM
Karta bi trebala da koshta 100din.
art Simpson is just a Charlie Brown on ACID
23-03-2005, 08:41 AM
Quote:Ovaj put bez mene... Posao... :boks Ja bezim sa posla da gledam na rts'u!
23-03-2005, 05:03 PM
Lepo vreme,pun kop,pesma grmi,koreo,pobeda=jos jedan domaci zadatak za sve ovde a i sire.E tako se to radi.Na pocetku je usledila pohvala za sve nas koji smo dosli i pored saplitanja u trci za titulu u Zemunu.Brojnost da ne lupam,ali bilo nas je do jaja dosta :ruke ,em je bio radni dan,ali stvarno svima svaka cast.Normalno da nije celu tekmu grmelo,ali u dosta navrata smo se dobro culi,jedino kad neku pesmu pevamo malo duze onda malo i posustanemo donekle razumljivo,ali cim krene nova pesma grmljavina se vraca.Ubijali su nas u pojam i ovi nasi tantusi od fudbalera svojom katastrofalnom igrom ali smo i pored toga uspevali da se izdignemo iznad njih i da na kraju i njih povedemo do pobede.Pravili su se englezi pa sve dok nismo zapevali We love you Red Star oni nisu "hteli" da daju gol :lol: .Koreo predpostavljam da je bila extra,posto sam bio ispod setalice pa nista nisam video,ni parolu ni koliko je bilo baklji,dimova...a okolo setalice su bili crveni i beli kartoni.I na kraju iscupasmo tu pobedu jeva.BU jednom recju zanimljivi,trudili se momci,ali kad ih ima toliko koliko ih ima,ne mogu nesto specijalno da odrade.Zato posle ovoga svi u subotu na tekmu :lol: ....pardon dobio sam dojavu da se ne igra u subotu
.Pozz
23-03-2005, 05:10 PM
Ubrzo ce biti postavljene slike + 1 video. Sve je prelepo ispalo, od koreografije pa sve do dimova, vulkana, jupiterki. Sto se tice fudbala, stvarno imamo antitalente i retarde u ekipi. Skeptican sam dokle cemo moci sa ovakvim timom, jer ono sto sam video na terenu je uzas. Da su bar fudbaleri 10% kao tribina gde bi nam bio kraj.
23-03-2005, 05:20 PM
Evo i slika, video ce biti postavljen kasnije u toku veceri...
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...ofk_zvezda |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|