05-03-2005, 08:37 PM
|
?звешта? са баскета
|
|
05-03-2005, 11:12 PM
Strasno,strasno,j... te da li ce biti derbija za koju godinu,pa juga nema kao ni njihove SFRJ,mislim da su to shvatili.
Ja opet kasnim na voz pa cekam na autobuskoj da mi jave hoce li biti fudbala,dobijam negativan odgovor i ostajem u Indjiji jos nekih 2 sata.Klinac kod koga su bile moja i ortakova karta udje u halu sat pre pocetka i naravno utopi karte,auuu al sam popizdeo,sta je on mislio-da necemo doci. A ja uvek dobar prema njima,ucim ih,branim kad treba,nabavim karte...deca se propederisala.Medjutim neki covek,ma CAR,nam poklanja karte za parter(dobro se dobrim vraca),ulazimo,preskacemo i pocinje ludnica... Iskuliraj malo sa tim smajlijima! DCWT
05-03-2005, 11:37 PM
bubnjeva zvuk odjekuje SEVER u transu luduje.....Mnogo dobro navijanje veceras ,odrali smo ih bukvalno .Moram opet da pomenem BUBNJEVE odusevili su me ..
Moze li neko da mi odgovori ko su oni sto imaju vise zastava nego ljudi u kopu,stajali su preko puta naseg grotla !?
a imam bolest kojoj nema leka.....
05-03-2005, 11:46 PM
To su valjuda bili "ljudi" iz jf-a, bar delovi, brain damage i zemunci.
06-03-2005, 12:41 AM
Vrlo dobro organizovani simpatizeri koji sebe nazivaju "navijacima" ili ti JF. Ja nisam video da oni nesto pevaju, elem imaju velike praznine u tom kopu, elem umesto da gledaju parket samo nesto mlataraju rukama i "prete"...
06-03-2005, 01:16 AM
Tekma je bila extra,navijanje nikada bolje,agenti smeh boziji,jf-simpatizeri osim sto su izbacili neku zastavu delije-vrsac(ako zna neko nesto vise o ovoj zastavi neka napise)nista vise.....Pre tekme neka manja tuca kod onog kafica kod hale(nisam jos stigao pa neka i to neko od ucesnika opise).Po gradu je bilo akcija palo je dosta glodarskih obekezja.I na kraju
ampion onda ;pivo a misevima :finger i :boks !Poz
ve prolazi ZVEZDA traje!
06-03-2005, 01:55 AM
Evo vratih se ja mrtav umoran i smrznut pa da napisem nesto ukratko. Dobili smo ih pre svega zahvaljujuci odlicnom navijanju po meni. Znaci, brat mi sada prica da su u jednom trenutku prikazali gorbare kako skacu i vrte salovima, a cuje se nasa pesma. Nislije su isle vozom. Ujutru kada smo stigli i saznali da nema utakmice po gradu ja sam sa jos dva drugara otisao do ortaka koji nam je kupio karte za basket. Zao mi je sto nije igrano na Karaburmi jer bi tada sigurno bilo jos vece divljanje u Pioniru. Ne znam ko je bese pominjao brojnost pre utakmice, ali bez obzira sto su oni bili domacini, nas je bilo vise. Kiza je uglavnom sve rekao, i ja bih istakao bubnjeve koji su me prijatno iznenadili, a i vodja je bio odlican.
Evo i nesto sa B92: Četvoro ljudi je povređeno, od kojih je dvoje zadržano na dijagnostici i opservaciji u Urgentnom centru posle subotnjeg košarkaškog meča Partizana i Crvene Zvezde, rekao je agenciji Beta predsednik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović. Beograđani Predrag Simić (1968) i Marko Grčić (1989) zadržani su u Urgentnom centru zbog povreda glave, dok je ostalima pomoć ukazana u hali "Pionir". Ivanović je dodao i da su ekipe klinike Anlave jednu osobu koja je imala epileptični napad prebacile na dalje lečenje u Urgentni centar. Na večerašnjoj utakmici dežurale su tri hirurške ekipe klinike Anlave.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
06-03-2005, 02:26 AM
ve je lepo pocelo kad sam na zurci u petak u 2 sata ujutru saznao da sutra ja i DRUG
idemo na ofk-zvezda !poshli smo u 8 ujutru auto stopom i posle 15min stopiranja zaustavilo se jedno kamionche i odvezlo nas u bgd i lik nam je obecao da ce da nas ponovo nas vrati samo da ga pozovemo!u bg smo stigli u 10:45 i zezali se po gradu kad smo stiglni na karaburmu (naravno sa smrznutim nogama jer je mnogo padao sneeg)videli smo da je pored Sadiona mirno i prilazi nam grupa pandur i kazu da se razilazimo jer tekma je otkazana i tada smo se smorili i vratili za jagodinu *ebiga,nismo otishli na derbi zbog prevoza jer nebismo se posle imal cime da se vratimo kuci! sve je lepo pocelo a ruzno se zavrshilo ! NADAM SE DA NAS CZ NECE IZNEVERITI U BASKETU NAPRED ZVEZDA JOS 5 MIN DOKRAJA TEKME ! A 10 RAZLIKE auuu Kako se cuje nasha pesma evo gledam na tv-u SVAKA CAST MOMCI TO SE ZOVe DOBRO NAVIJANJE i ove noci sa severa cuce se pesma do jutra novi shampion i titula..... HaHaHa kako je dobra atmosfera sad se kajem shto nisam svratio do pionira da budem deo atmosfere I napokon pobeda Partizan-Crvena Zvezda 86:95
06-03-2005, 03:33 AM
Jesu li glodarski rekviziti popaljeni ili iscepani ili su ipak zadrzani kao trofeji???? Stvarno su smesno navijali.Ja sam gledao preko tv-a i bukvalno su se culi samo u pauzama naseg navijanja.stvarno jos jedna lekcija drugim navijacima i onima koji sebe tako nazivaju! :jebanje
06-03-2005, 08:32 AM
Na moju NEVIĐENO VELIKU zalost nisam mogao da stignem na derbi zbog posla! Lepo ti se ja organizovao sa ortacima za karaburmu, za proslavu rođendana, međutim KARA! burma
otkazana. Na kraju morao sam hteo nehteo da posmatram derbi preko malog ekrana , ali avaj, bar preko TV-a miševi se nisu čuli, osim u par navrata, ali i to njihovo oglašavanje na trenutke, da nije žalosno bilo bi smešno. NAJUPEČATLJIVIJI UTISAK CEO KOP GORILA KAO U TRANSU!!!! Pionir se tresao, a miševi nikad jadniji. Na kraju pobeda!!! Za Rođendan nismo mogli dobiti lepši poklon !POZDRAV SVIM DELIJAMA! |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)

A ja uvek dobar prema njima,ucim ih,branim kad treba,nabavim karte...deca se propederisala.

ampion onda ;pivo a misevima :finger i :boks !Poz

, ali avaj, bar preko TV-a miševi se nisu čuli, osim u par navrata, ali i to njihovo oglašavanje na trenutke, da nije žalosno bilo bi smešno. NAJUPEČATLJIVIJI UTISAK CEO KOP GORILA KAO U TRANSU!!!! Pionir se tresao, a miševi nikad jadniji. Na kraju pobeda!!! Za Rođendan nismo mogli dobiti lepši poklon !