Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAKO I KAD STE POCELI...?
i dida i caca bili su torcida :lol:
neznan ni kad san pocea navijat za hajduk, niti kad san bia prvi puta na poljudu(ima san oko 4 g. al se ne sicam).
Reply
i ako nikom nisam nedostajao evo da naglasim evo mene posle duzeg vremena Smile ja sa svojih 15 god i s' obzirom da sam udaljen 140 km od BG-a(Loznica)daobar sam sa 2 derbija i 2 medjunarodne utakmice Smile bio sam cak i na jugu( iz zezanja naravno neka kup tekma).....prva tekma je bila protiv lazia valjda nisam siguran.....za zvezdu navijam otkad znam za sebe kad su moji drugovi (klinci koji imaju 6 god) igrali uy parku ja sam znao sve zvezdine igrace napamet(mada ih sad ne znam)i tako u porodici cak i cukun-baba koja je tad zivela u slavoniji je navijala za zvezdu Smile dakle svi u porodici veliki zvezdasi
Reply
Quote:Ja kad sam se rodio, cim sam izmileo napolje odma sam rekao babici - daj mi pivo i pozuri zakasnicu na Marakanu. Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
Konzervativac je isao u karadjordje i zahvalljuje
se na nadjmose prijateljskim pozdravima Big Grin
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Reply
Confusedampion poceo sam da navijam za Zvezdu sa nepunih osam godina jo
Reply
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Reply
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
(01-08-2003, 11:50 PM)Siki84 link Wrote:Inache na prvu utakmicu kao zvezdash sam otishao sa 10 godina sa burazerom  shto je za moju kevu bio totalni shok a caleta da ne pominjem jer je on nachisto odlepio kad sam mu rekao da idem na SEVER
ХАХАХААХХАХА!!!ГОТОВО!!! ХАХАХАХААХ
Reply
8)opusteno
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)