Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eurosong
Dobro Gago ako vec nisi pratio,mozes sigurno da nam nabavis neke nage fotke bosanki,svajcarkinja,onih makedonki sto su djuskale u pozadini(sa dobrom pozadinom :jebanje ),onu madjaricu,a za mene kao slag na tortu izraelkinju u nekim izazovnim pozama Big Grin .A mozda neko voli i one letonce,i dance pa svakome po nesto :rofl .
Pozz
Reply
Video sam neki intervju u Kijevu pred takmichenje, ove ultra crnogorske grupe bez imena, i dvojica njih, shmekeri, nose shalove Buducnosti :lol:
Reply
od ovakvih pedera se pod hitno treba otcepiti! mozda je zarazno Smile
ema tog zakona!
Reply
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Quote:svidela mi se grupa Feminem (iz Mostara) :jebanje

u bre kako sam to zaboravio da spomenem Smile namigivanje
Reply
Reply
Reply
Ma dajte od tih Feminemki dobra je samo jedna( u sredini). Samo što one mene nerviraju: pesma im je max glupa, a i naziv im je baš originalan - F(Eminem)... :batine
Najžešća provala su dve zastave jedna do druge na zidu-srpska i crnogorska... :batine A kad su nastupali crnogorčići, ispred Serbia and Montenegro bila je srpska zastava... :finger
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:[Ne bi ja tako rekao...cela Evropa je to gledala,i videla je ove "nase" :o decake....koji su nastupili pod punim imenom drzavne zajednice.

Ta Evropa ne zna da su oni iz Crne Gore i da nama smeta sto su oni izabrali taj "sexualni zivot" :finger ....jesi video slovenca i norvezanina...jesu ti smesni? Big Grin
Jel znas sad na sta mislim?

pozdrav

U pravu je !Znam iz licnog iskustva da je tako.ovde niko nema pojma da su oni pederi iz Crne Gore i da nam je nama sranje sto su oni izabrani...oni vide samo to Serbia and Montenegro i nista vise ...

p.s. Do sad sam mislio da sam samo ja to uocio da kad su nastupali crnogorci da je dole bila srpska zastava ali vidim da nisam jedini :lol: hehe kako su ih zajebali ! :finger
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)