Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vojvodina-Zvezda,sreda 20:30h
Zvalo me je nekoliko ljudi da vide jel idem,postoji interesovanje,ali izgleda samo zato sto je Novi Sad.Ne kosta puno,mene od Indjije samo karta za halu,od Bg-a po 50 din.kondukteru i to je to.
E pa Delije vi vidite sta cete.
Reply
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Ocekujem dobru brojnost pored delija iz ns-a ocekuje se dolazak delija iz indjije,subotice....
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
mi iz Cacka cemo bodriti zvezdu protiv sloge u kraljevo.planira li jos neko da dodje? ;pivo
Reply
Stoka igra danas sa vojvodinom fudbal u 16 cini mi se. Neka se pripaze ljudi koji idu na basket, jer svi znamo da ce misevi dobiti krila u svakoj situaciji 10 na 1....
Reply
Pa ja i zaboravio,eto zanimljive situacije.
Reply
Dobili smo dve razlike. Nasih je bilo solidan broj, iako nije bilo bgd ekipa kako sam mogao da primetim na tv-u. Dobro smo se culi i pored dobre brojnosti firme moze se reci da smo ih nadglasali u vecem delu meca, iako sam uporedo pratio i PSV-Milan. Ajde vi koji ste bili, cekamo neki izvestaj...
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
E ovako.....Oko pet pocinje skupljanje gde nas tridesetak bleimo i cirkamo do sedam kada krecemo ka hali.Nedaleko od hale nalece neka ekipa firme pocinje gadjanje a izmedju nas i njih oko 100 zandara.Privode jednog naseg(nije bas dobro prosao od strane zandara)kojeg kasnije pustaju a firma bezi.Uz malo natezanja stizemo do hale.Tamo zandara nikada vise firme nigde.Ulazimo u halu u kopu oko 150 ljudi navijanje solidno.Zandari nedaju da se niko popne na sipku,udaraju pendrecima cimaju nas non-stop uz prozivke mars u bg picke itd.Mi svi zajedno izlazimo iz hale kasnije uz dogovor svi se vracaju i pocinje ludilo.Navijanje extra koje je na kraju i nosilo zvezdu do pobede.Posle tekme masa pali svako na svoju stranu mi odlazimo do kafica gde se delije skupljaju unazad dosta godina.Desetak do dvanest starijih likova ne vise i par mladjih.Sedimo unutra dok su nasa dva lika stajala napolje i pricala.Samo se culo lupanje svi izlaze napolje i dolazi do dobre tuce nekih pet minuta kada firma pocinje da se povlaci i bezi.Nasima nista nikome nije falilo osim jednom liku kome je nesto sitno glava bila razbijena od neke sipke i to je to.Kada su stigli zandari 3-4 firmasa su lezala na travi polupanih glava ostali neznam kako su ali sigorno nisu kako treba.Zaplenjen je i firmin kacket sa znackom firma.To je to Big Grin Sve u svemu zezanje na nivou! ;pivo
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)