26-04-2005, 04:00 AM
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
|
Наша Звезда у филмовима...
|
|
26-04-2005, 10:00 AM
Mala trola puna kontrolora
Ne zezam se,ozbiljno...
26-04-2005, 03:25 PM
Chini mi se da se film zove "Behind Enemy Lines", igra onaj iritantni plavushan Oven Vilson.
Film je naravno americhke produkcije i radi se o ratu u Bosni. Srbi su maksimalno ocrnjeni i predstavljeni kao najveci negativci, a pored natpisa "Bog chuva Srbe" na jednom srpskom tenku moglo se videti i "DELIJE SEVER". Jeste da se nigde "ne pominje" Zvezda, ali eto moj doprinos temi je ta zanimljivost koja me je nasmejala. Inache Srbe u filmu glume neki bosanski muslimani jer su se hvala Bogu svi pravi Srbi ogradili od tog holivudskog sranja. Zvezda se pominje i u "Munjama" gde je prikan isechak kada Dule Savic daje gol Arsenalu Londonu, a sam Dule se pojavljuje u filmu.
26-04-2005, 03:28 PM
Eh, setih se da Dubravka Mijatovic (inache extra riba) navija za Zvezdu i nabraja tim iz '91 u filmu "Tri palme za dve bitange i ribicu".
Nazalost glavni lik, Zika Todorovic, je glodar (mada to je verovatno i jedini film na svetu gde se njihova rasa spominje).
26-04-2005, 04:25 PM
Quote:Nazalost glavni lik, Zika Todorovic, je glodar (mada to je verovatno i jedini film na svetu gde se njihova rasa spominje).Nemoj tako, pa oni se spominju u gomili filmova i knjiga. Posebno u knjigama Dobrice Cosica i filmovima o II Svetskom ratu :finger ...
26-04-2005, 08:33 PM
Quote:Лепа села лепа горе, где чувени професор носи наш грб на шлему. Nije profesor već jedan od kumova, kojeg glumi Dragan Petrović. Zvezde ima i u 1. delu "Tesne kože" gde Pantić od plate kupuje najmlađem sinu komplet opremu Crvene Zvezde, pa klinac stalno viče za ručkom "Zvezda, Zvezda, gol..." sve dok Pantić nije izludeo. :finger |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|