30-03-2005, 03:51 PM
|
Politehnika Temisvar - Zvezda (Slike)
|
|
30-03-2005, 03:57 PM
Quote:Apsolutno ništa!!! Baš me boli k**a što oni misle o Kosovu! Neka gledaju svoja posla i navijaju za svoj tim. A ako već hoće da se politički deklarišu neka idu dole na to isto Kosovo i neka brane srpske interese tamo... Više mi je preko glave tih patriota što samo seru... Pozdravljam konkretne akcije kao organizovane posete Delija Kosovu. I pozdrav za moderatora koji je izbrisao moj prethodni post! Ako vec ne znas da cenis tudji trud i podrsku, cuti, nemoj da lupas gluposti po forumu...
30-03-2005, 04:13 PM
Ma meni je samo žao te šačice jadnih ljudi koja je ostala dole i doživela da ih prebijaju na smrt sekirama, a da neki daju sebi za pravo da deklarišu šuplje političke poruke u vidu takvih transparenata. Tim ljudima treba pomoći direktno i tako dokazati svoju privrženost i patriotizam. Lako bi meni bilo da napravim majicu sa natpisom Kosovo Srce Srbije i da je šetam po Beogradu, ali šta ja imam od toga i još važnije šta imaju ti jadni ljudi na Kosovu. Već poslednjih 15 godina se manipuliše pitanjem Kosova, a položaj srba dole je sve gori i gori... Zato je po meni totalna glupost kada neki navijači iz rumunije seru o tome kako je Kosvo Srbija u trenutku kada je Kosovo sve sem Srbija hteli mi to da priznamo ili ne...
30-03-2005, 04:21 PM
Quote:Krta011 Wrote:Apsolutno ništa!!! Baš me boli k**a što oni misle o Kosovu! Neka gledaju svoja posla i navijaju za svoj tim. A ako već hoće da se politički deklarišu neka idu dole na to isto Kosovo i neka brane srpske interese tamo... Više mi je preko glave tih patriota što samo seru... Pozdravljam konkretne akcije kao organizovane posete Delija Kosovu. I pozdrav za moderatora koji je izbrisao moj prethodni post! Ako imam suprotno mišljenje tvom ne znači da lupam gluposti... A predlažem da za sledeći susretu ove dve ekipe mi napravimo transparent MOLDAVIJA SRCE RUMUNIJE i da se tako revanširamo za iskazanu podršku!
30-03-2005, 05:34 PM
Morao sam banovati ovog Krtu, poceo je da mi dize pritisak.
30-03-2005, 05:39 PM
Quote:Baš me boli k**a što oni misle o Kosovu!pusacu kurca, ne seri... Quote:U temisvaru zivi oko 20.000 srba. ![]()
30-03-2005, 05:49 PM
Quote:Morao sam banovati ovog Krtu, poceo je da mi dize pritisak.Mislim da niko nema nista protiv tvoje odluke, tako da ne mora da te grize savest... namigivanje
30-03-2005, 10:38 PM
Svaka cast za transparent!E,da je vise takvih gestova...
31-03-2005, 10:06 PM
lepo je sto smo i mi pravoslavci poceli da se okupljamo i branimo neke nase interese
i bilo je krajnje vreme, oni muslimani ce nam doci glave |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|