Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je prvenstvo regularno?
Za Zeta Vojvodina se zna da je bila stela za Partizan,samo sto su Zecani ispalili(zato su ovi i uleteli u teren).
Moj izvor je bio prvotimac Vojvodine.
Sta reci
Reply
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Nisu jedini problem, zbog neregularnosti, samo prazne tribine nego i budjenje zelje u mladim igracima da pobegnu iz takve sredine. A to steta je nenadoknadiva.
:nene

A to sto mali i mladi klubovi po predgradjima i selima dobijaju sve vise publike uopste nije losa pojava. Smile
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Quote:A to sto mali i mladi klubovi po predgradjima i selima dobijaju sve vise publike uopste nije losa pojava. Smile

vise publike na "malim" utakmicama je :ruke :ruke :ruke
Reply
Partizan je pobedio Vojvodinu 3:1 nakon što je gubio 1:0. Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol, a potom su dosuđena i dva penala za onog pedera Ilića koji je kao slučajno obukao ispod majicu sa brojem 100 i prestigao Pjanu po broju golova. Smešno. Sad
A Zvezda igrala 1:1 sa smrdljivim Smederevom i tako ga verovatno spasila od ispadanja. :batine
I recite da je regularno. :finger
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
PA u zadnjih pet god ni jedno prvenstvo nije regularno.a SIGURNO je bilo kad je obilic osvojio :boks
Reply
Reply
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
Pricati o regularnosti naseg prvenstva je vise nego zalosno.
Ja ne znam kada nam je zadnji put prvenstvo bilo regularno :zbunjen :nene
A najgore (po nas sto glodari kupe tri, pa tek mi jednu),a samo vidite koliko je groblje uzelo titula pre 91,a koliko u ovo "posteno"vreme i videcete kako onaj (iz porodice "zeceva") zna dobro da razvija biznis i kupuje deonice Prve Meridian "Savezne" Lige Smile
SRAMOTA !!!

A najaci su ovi u drugoj ligi, e to je posebna prica tu se tek regularnost vidi Smile pa vidite zadnju tekmu (a moze i prethodne) bezanija-rad pa sami procenite,a ova parola radovaca je odlicna poruka za sve "postene ljude" u savezu da se povuku sa svojih funkcija i da mesto puste drugima,jer oni nisu od te sorte koja voli da krade :nene :lol:
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)