Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kašnjenje
Zašto uvek. Zašto uvek kasnimo na početak utakmice. Zar je neki veći problem poći malo ranije. Koliko samo utakmica na kojima ulazimo sa zakašnjenjem na stadion. Ovo je veliki problem i morali bi da poradimo na njemu. Skoro nijedno gostovanje u zadnje dve sezone van Beograda nije bilo bez kašnjenja. Znam da postoje objektivni razlozi kao što su nekad kvarovi, zadržavanje od strane kerova ali u većini slučaja je to samo naša lenjost. Interesuju me i vaša mišljenja povodom ovoga.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Reply
To jeste generalni problem kad se ide na gostovanje. Evo, mogu da ti kažem zašto smo mi kasnili. Dok smo se skupili sa ostatkom ekipe u BG, pa stali da uzmemo još piva, pa malo slikanja, pa pišanje non-stop (na to ode najviše vremena jer uvek u stajanju krene neka zajebancija), pa murija koja je juče ipak bila dosta korektna u odnosu na prošlo gostovanje, pa gužva na ulazu... Mislim, mnogo razloga, ali i za to ima rešenje – kreneš sat ranije. Da opet ne objašnjavam da nam se nikad nije desilo da se skupimo u zakazano vreme..
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
"Ma mene samo interesuje, de ima ova kavurma da se kupi"
Reply
A evo i naseg razloga...

Uz svo cekanje busa da dodje na vreme,ciji je majstor kasnio sat vremena,pa onda pisanje(nekoliko puta)...u toku voznje jedan cigan iz mladje ekipe otvori siber u zadnjem delu,proturi glavu i vetar mu odnese kacket! :lol:
E onda posle nekog vremena,on se probija do vozaca napred i moli ga da stane.Naravno,lik se vraca skoro 1,5 km unazad,pa onda ponovo trci do busa nazad,svi poludeli... :lol: :lol:
Pa onda guzva na ulazu u Cacak,pa kerovi,i tako...
Reply
A mi mislili da je taj ostavljen namerno. I nest je mahao, pa smo pomislili vi ga izbacili iz busa i javljamo ovima iza nas u kolima da ga ubace kod sebe jer smo mi bili puni.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Reply
Pohvalno je sto ste samokriticni i sto zelite da bude sve idealno.
Ali meni je bitno da je dosta ljudi pokazalo volju da po izuzetno losem vremenu se snadje i dodje u Cacak. Na gostovanja se, u poslednje vreme sve masovnije ide i to je veliki napredak za nasu tribinu. Ako se uzme u obzir da su navijaci sami sebi organizovali prevoz (kako se ko snasao) i ako se uzme u obzir da niko nije mogao pretpostaviti koliko ce snega napadati preko noci, Cacak je disciplinovano i uspesno odradjen. Neki su zakasnili upravo sto su zurili jer ih je zbog brzine zaustavljala radar kontrola.
Slazem se sa Radomirom da je mnogo veci problem kasnjenje i nedisciplina na tekmama koje se igraju na Mari. Mnogo smo ozbiljniji kada ne igramo kod kuce a nije mi jasno zbog cega je to tako?
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Ja sam prije stalno tripovo da murija namjerno zeli da mi kasnimo ali evo,to se ponavlja i sada kada se sami organizujemo. Pa ja sam na jna samo zadnja 2 puta usao na vrijeme i to zato sto nije bio korteo. Ili ko bi zaboravio Lucane prije par sezona. Dosli pred kraj. Ej krenem iz Bl. 20 sati prije tekme i dodjem na kraju. I onda obavezno dok ne dodje prva ekipa neki baja umisli da je glavni i krene da vodi navijanje,a naliven da ne moze da stoji na nogama. I na kraju ulazi na stadion,pa oni traju vjecnost. Nije to Mara da se udje za minut vec livade sa jednim ulazom. Ali valjda ce se to poboljsati. Pozdrav
Reply
Reply
Ja sam kad se igralo sa borcem na mari doshao jedno pola sata pre , jer nisam video razloga da dodjem ranije , a to je verovatno svim ljudima u glavi .... kao mala tekma ovo ono , brzo cu ja uci , sve na zadnji seknund .
Kashnjenje na gostovanja van bgd ce se teshko izbeci , mada sve se moze kad se hoce .. ali uvek ce postojati dal cimanje sa murijom , dal pish-push pauza ...
A na tekme u bg , pa brate kreni 3 sata pre , lagano odshetaj sa ortacima do stadiona i kraj . Smile
Kad idem na tekmu , volim da dodjem ranije da na tenane mogu da popijem pivo , najedem se , i udjem na stadion ili u halu .

A shto se formiranja kopa tiche to shto je nesha rekao je svakako istina .
Mada kada se duze vreme kop ovormljuje kod shipke a ne gore , ljudi ce se naviknuti i silazi ce dole ...

Aj ziveli ;pivo
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)