06-08-2005, 06:36 PM
U Kuli samo 2-2.
Nikako da pobjedimo na startu.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
|
1. коло Ха?дук - Звезда
|
|
06-08-2005, 06:36 PM
U Kuli samo 2-2.
ovi sampion i titula
06-08-2005, 10:49 PM
bice bolje...
Mozda je ovo bilo takticki zbog hrvata da nam ne provale igru
06-08-2005, 11:40 PM
Quote:U Kuli samo 2-2. Ovaj pocetak mi se ne svidja nikako,ali valjda nece nista da znaci...Nadam se
07-08-2005, 12:09 AM
Kako je nezgodno kada od prvog kola moras da juris prednost,stvarno izgubicu sve zivce,nadam se da cemo protiv ustasa sve nadoknaditi :ruke
07-08-2005, 02:08 PM
Imali smo ih ali nam je falio napad,verovatno Zigic posto su nasi poslednjih 20 min bunarili bez i jedne prave lopte...mada imali su i oni nas,da se nelazemo kao da su igrale dve jednake ekipe,dva jednako velika kluba
Na tv-u ne izgleda,ali uzivo-videlo se da stoje da cekaju u mestu,da se resavaju lopte,ispucavanja iz kolena sa 20%snage,dva dobra gola(jedan posle dobre akcije)ali dobro golovi cesto nisu odraz dobre igre. Mislim da je drugi gol Kule krivica Randjelovica(secam se da je disljenkovic slicne i jos nezgodnije lopte hvatao sa dve ruke!),lopta je jedino u tom pravcu mogla u gol i jedino je tu mogla da udje. Vidi se promena igre,kolka tolka,na kratke trenutke-lepo je izgledalo. Malo vremena za Zengu,a bice ga jos manje kako vreme prolazi,zato bar nek pocnu da se zalazu vise.
07-08-2005, 04:32 PM
Dokle će taj Ranđelović braniti? Zašto je Stojković dolazio(mislim na Vladimira)? Šta je s Banovićem? Jebo ih Ranđelović...
I možemo li ikad početi utakmicu normalno? I tućićemo ustaše sa dva razlike u gostima! :finger
07-08-2005, 07:09 PM
Mozemo Randjelovicu zahvaliti sto je 2:2, onako pacerski drugi gol ne bi primio ni Bogavac da stoji na golu.
08-08-2005, 05:20 PM
Do kada traje prelazni rok?I jel mozda neko negde procitao/nacuo da li je Zenga zavrsio sa pojacanjima i resio da se fokusira na uigravanje ekipe ili jos ocekuje neka pojacanja?Jel igrao Trajkovic?
08-08-2005, 06:15 PM
Igrao je. Usao u drugom poluvremenu.
Nisam nesto obracao paznju na teren pa ne znam kako je odigrao.... imao je jedan sut cini mi se koji je otisao daleko od gola... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|