Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Lepa uvertira pred fudbasku utakmicu sa Romom.
Kada je u pitanju basket,Rimljani dolaze sa timom snova sigurno(Pesic,Ilievski,Bodiroga,Hokins,Trent...),tako da je nerealno ocekivati ne znam sta...pobeda bi bila senzacionalan uspeh i dace Bog da momci do nje i stignu...

izvor:Zvanican sajt
Posle odličnog odziva publike na utakmici u kojoj je Crvena zvezda veličanstvenom igrom dominirala protiv Širokog, Uprava kluba napraviće još jedan ustupak i ponudiće izuzetno popularne cene ulaznica za pravi košarkaški spektakl.

U utorak od 18 časova u beogradskoj hali "Pionir" gostuje italijanski predstavnik u ULEB kupu Roma sa velikanima srpske košarke trenerom Svetislavom Pešićem i kapitenom našeg nacionalnog tima Dejanom Bodirogom.

Ulaznice za ovaj spektakl prodavaće se u ponedeljak na Malom Kalemegdanu od 12 do 17 i u utorak na blagajni hale Pionir od 12 do početka utakmice po ceni: 200 dinara tribine i 300 dinara parter.

Vrhunskom spektaklu doprineće i specijalni AND1 show u pauzama utakmice u kome će nastupati plesna grupa "Zmajčice", kao i četvorogodišnji virtuoz sa loptom Dragan Pecev i član Mixtape tima SCG Marko Janković - Poison.

Još jedna specijalna akcija koju Uprava kluba sa Malog Kalemegdana uvodi u ULEB kup mečeve od duela sa Romom je da će svi oni koji slave rođendan na dan utakmice dobiti po dve ulaznice besplatno za duel. Potrebno je samo da u ponedeljak ili utorak do utakmice dođu na Mali Kalemegdan, ponesu sa sobom neki dokument koji potvrđuje da su zaista rođeni na dan utakmice i mogu da očekuju dve karte.
:ruke Srećno momci! :ruke
[Image: 35c0qqq.gif]
Pobeda od 15 razlike. Svaka im chast. Nisam gledao tekmu zbog faca ali sam chuo da smo lako dobili shto rezultat i govori.
Pobjeda od 17 razlike,ali to je manje vazno,vise je vazna odlicna igra i to da su momci zasluzili bolji tretman od delija,tj. punije dvorane i navijanje barem na nivou danasnjeg meca.
Ovo je dokaz sta znaci dobar trener...
Ovo danas nije bilo humano... Po imenima Lotomatika je ekipa koja bi opusteno mogla igrati Evroligu, a danas smo ih gazili kao malu decu! Igra je neverovatno dobra i nadam se da ce takva i ostati...naravno napredak je pozeljan!!!
Citao sam danas da se Pesic zalio na formu svojih igraca, ali to neumanjuje ovo gazenje... Samo ovako treba nastaviti i mislim da je druga pozicijia zacementirana! Inace O'Benon je imao zakucavanje od koga je hala prokljucala!!! Confusedampion
Quote:Ovo danas nije bilo humano... Po imenima Lotomatika je ekipa koja bi opusteno mogla igrati Evroligu, a danas smo ih gazili kao malu decu! Igra je neverovatno dobra i nadam se da ce takva i ostati...naravno napredak je pozeljan!!!
Citao sam danas da se Pesic zalio na formu svojih igraca, ali to neumanjuje ovo gazenje... Samo ovako treba nastaviti i mislim da je druga pozicijia zacementirana! Inace O'Benon je imao zakucavanje od koga je hala prokljucala!!! Confusedampion

U potpunosti se slazem sa svime sto si rekao... Misanovic je odlican, za njegovu visinu(217cm) je neverovatno brz+ jos ima jako "mekanu" ruku... mora ga Sakota pustiti na derbiju protiv "nba potencijala" Perovica da ga malo izbaca i koju bananu lupi Smile
Raicevic odlican, O'Benon takodje, Jeretin sjajan.Gurovic samo 3p, trice 1/6 ali odlican u odbrani... sve u svemu imamo najjaci tim u zemlji bez dileme... ;pivo
O'Benonovo kucanje je najbolji momenat tekme... :o

p.s Kad je derbi, ustedecu malo para da stvim neku finu svoticu na nas, a i vama ostalima nebi bilo lose da to uradite Big Grin ...sve ispod 15-20 razlike za nas je odlicno za grobare... i da pobedili smo 19 razlike 81-72!

Confusedampion :o Confusedampion
fudbalu je najvaznija jedna stvar, a to su sledece dve... red, rad i disciplina!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Sudije će biti važan igrač unašem prvenstvu pa je Svinja debela već krenula u ofanzivu kako bi eliminisao sudije koje ne sviraju za groblje ali nadam se da neće opet moći on da vodi utakmicu.
Zvezda konačno deluje kao prava ekipa,iga se odlično u odbrani,u napdu nema soliranja pa eto dobrih utakmica u Pioniru.
Očekujem povratak i Antića na teren pa da popunimo sve rupe pod košem i onda u pohod na trofeje.
Quote:U utorak da zgazimo Lotomatiku i da proglasimo ovaj sastav za najbolji koji smo ikada gledali! Big Grin
Bice publike u petak to vam garantujem, samo se vi pojavite...
Inace ovo veceras...ma daaaaaj... Big Grin
Uradjeno, odradjeno...
Niste svesni koliko mi je bilo puno srce kad sam Pesicu procitao sa usana: Jebem mu mater u picku materinu vec u prvoj cetvrtini Big Grin ! Ludilo. :ruke Prva cetvrtina mi se cinilo da je dobro navijanje (slusao sam preko slusalica snimak u ponoc), mozda zbog igre, jedva sam izdrzao da ne pocnem da se derem, a moji spavaju...
Moram da nadjem snimak te prve cetvrtine (i ostalog) negde. Ako neko to ima, javite. Kucanja, trojke, SVE!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)