Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prelazni rok u Zvezdi
Na SC danas pise da je Mladenovic izrazio zelju da se vrati na Marakanu
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
[Image: pobednik.jpg]
Zato i nevolim Bajevica jer je uvek ker trazio pare i uvek se drsko ponasao prema Zvezdi(narucito proslo leto a evo i ovo).Jednostavno jebes coveka koji udari svoju cenu i nece ni da razmislja zbog situacije u kojoj je nas klub da smanji cenu(kao sto mnogi moralni i pravi ljudi urade bilo da su treneri,fudbaleri td.)Nego jos zavlaci i Piksija i nas navijace i velica Zvezdu i prica koliko je voli a onda udari sumu i tacka.Ja nezelim da mi takav covek bude trener u Zvezdi,iskreno mnogo mi se vise svidja Dostanic kao trenersko resenje nego ovaj smrad.

PS:Izvinjavam se moderatoru ali mi je stvarno vise pun qrac tog coveka!!! :boks
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Pa normalno,i Muslin ima cenu i Marijan Markovic,Dislja(koji je likcina i car),Stankovic,Drulic...
Reci mi jednog koji je ostao ili dosao u Zvezdu zbog moralnih nacela?
Quote:Pa normalno,i Muslin ima cenu i Marijan Markovic,Dislja(koji je likcina i car),Stankovic,Drulic...
Reci mi jednog koji je ostao ili dosao u Zvezdu zbog moralnih nacela?
Pogresno sam se izrazio,drugo je kada ti ides iz Zvezdo zbog bolje finansiske ponude.To je u ovom trenutku uredu ali drugo je kada ti zavrces jedan klub kao sto je Zvezda i Delije tipa:volim Zvezdu,jedva cekam da dodjem..itd.A onda arogantno kazes kako ne ides ispod milion evra po sezoni kao da pregovara sa Man Utd ili nekim tako bogatim klubom.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
OK.
Ima jedan zaboravio sam-RAKOCEVIC IGOR
Spominje se neki tandem iz Afrike,Mladenovic se sam ponudio i to je to.Mislim da je to sve za ovaj prelazni rok.
Usled tehnickih problema nisam obavesten da li je golman Stojkovic dosao u Zvezdu?
Za Koromana su trazili obestecenje 3 miliona jevreja,mogu samo da dobiju :finger
Potpisao je Stojkovic.
Poz
Po meni bi uspeh nove uprave bio ova ekipa+Bajevic i Koroman,ako ne to onda mora titula i prijatno iznenadjenje u Evropi(obavezno iznenadjenje u Evropi).
Zna li neko ostaje li Banovic ili ide?
edite govna,nije moguce da se milioni muva varaju!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)