Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда - Корк Сити 02.08.2006.
Ipak Milan - Zvezda 9 avgusta ! Odluka uefe da mogu da ucestvuju od pre pola sata. Sto se tice ovih izvlacenja nikad,nikad nemamo srece ali sta da se radi. Navijacki mnogo dobra tekma i protivnik pre svega ali ovako igracki samo da se nadamo da idemo dalje jer ipak smo dobili mnogo jakog protivnika.
Dace Bog ! Samo Zvezda :ruke
Quote:Navijacki mnogo dobra tekma
dzabe sto je navijacki extra kad italijani ne daju vize..
Nedovoljno dobro, bila bi rec kojom bi mogli da opisemo navijanje na utakmici sa Korkom.Sever pun a, navijanje osrednje. Cak sam u pojedinim momentima cuo navijace Korka koji su bili na galeriji zapada. Pocetak sa standardnim pesmama, prozivanje unapred Milana (nije mi se mnogo svidelo, ali ja o tome neodlucujem). Onda najbolji momenti na utakmici sredinom poluvremena kada se skidamo i navijamo odlicno. Do poluvremena atmosfera polako opada. Na poluvremenu pocinje kisa izbacuju se parole o skorim nemilim dogadjajima. Druga parola cak po meni i smesna, iako tema nije za smejnje (rima je smesna, da neko ne razume pogresno). U drugom poluvremenu isto slabo navijnje sa pojedinim dobrim delovim, ceo drugi deo drugog poluvremena uvezbavali smo novu pesmu. Na kraju nasi su ispraceni uzvicima Sampioni...
Quote:Pocetak sa standardnim pesmama, prozivanje unapred Milana (nije mi se mnogo svidelo, ali ja o tome neodlucujem).

Neodlucujes, sto je mozda i dobro, ali, vidim, volis mnogo da pametujes, sto se moze pokazati kao ne bas toliko dobro...
..."
Za pohvalu je forsiranje nove pesme "Jos jedna pobeda i titula" a veliki minus je "You'll never walk alone".
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Navijanje nista spec....Moze to mnogo bolje...Najbolje je otpevana pesma Jos jedna pobeda i titula. ;pljuga
Uzgred posle tekme bilo je manjih sukoba sa glodarima...Klasika...
Misevi ko misevi,sacekuse samo znaju da prave....
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
[Image: pobednik.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)