Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Мислим да са Шакотом не можемо до титуле. ни у сновима. Човек све што ради, наопако ради, као да намерно жели да нас укопа...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
..кажу да причам много...
Jedan covjek koji vec duze ceka sansu kod nas:Vlado Djurovic,kada se malo prodere i isamara ove balvane ima da igraju kao ludi
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"
Slazem se sa misljenjima da od Sakote nema hljeba i da bi Djorovicu trebalo dati sansu...Moka Slavnic je, iako nasa igracka legenda, talasika od trenara. Ukoliko bi on dosao propali bi nacisto. Na kraju mislim da je diskusija o treneru nepotrebna, jer se Sakota nece povuci, niti ce biti smijenjen do kraja sezone...

Zivim u Austriji i imam MOZILA FIREFOX... Ako neko zna kako da pisem cirilicom, neka mi objasni, jer ja ne znam....Hvala!!!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
samo to su sve puste zelje...Sakota ce ostati sigurno do kraja sezone,mislim da ima prevelik ugovor da bi uprava mogla da se igra sa otkazom, a i mislim da ga ne bi otpustili ni radi njegove reputacije.Nista,cekajmo neku sledecu priliku da vidimo Djurovica na nasoj klupi
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 69 Guest(s)