Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berane...
[Image: ruksamp25bg.jpg]

Kurir je objavio da je bilo u Rozajama nekog fajta. :boks
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
Iz Podgorice juce 15ak ljudi.Isli smo organizovano, na kraju utakmice i upalili jednu baklju.Kop je brojao od 150-180 ljudi (ocajan sam u procjenama ali sad valjda ne mogu puno da omasim ) Navijanje u prvom poluvremenu je bilo ocajno, ali sredinom drugog kako prelazimo u vodjstvo pocinje da grmi sve do kraja koji docekujemo u deliriumu.
Znaci tek posle zavrsetka utakmice slijedi najbolji dio.Grme srpske i Zvezdine pjesme, igraci bacaju majice i dresove u kop.Nakon toga, prikljucuje se citava hala (ukljucujuci i simpaticne domace navijace) i svi zajedno pjevamo 'zivela kraljevina Srbija' i 'Crna Gora i Srbija do je jedna familija'.Zaista sjajan momenat, zbog kojeg je vrijedjelo biti juce na utakmici.
Igraci, odusevljeni svojim uspjehom ali i atmosferom pjevali su sa nama a u jednom momentu se penju na tribine i prikljucuju kopu.Sve rijeci hvale za njih.
Mislim da ovaj izvjestaj kobinovan sa ovim gornjim daje 100% informacija o jucerasnjoj utakmici Smile
Samo da dodam da smo mi u Podgoricu stigli tek u 1 uvece zbog nekog zastoja...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Sto se tice "tuce" pomenute u Rozajima nista posebno. Lokalni siptari dobili po njusci pa posle uzeli kao kamenje,zovu telefonima cimaju se kao nesto gledaju ali ni to kamenje nisu smeli da bace na nas. A sa murijom je bilo napusavanje i moze se reci koskanje malo prozivki, ljudi su se iskulirali i nastavili smo put Berana. Povratak to je vec napisao neko.Uglavnom neki debili bacali kamenje na nas siptari,muslimani sta li su vec sa neke cuke gore izmedju rozaja i novog pazara i pucano je je na bus ja mislim 2 puta ali nista posebno srecom.I da nebude zabune nikakvu sacekusu nam niko nije napravio kao sto pisu novosti i onaj sofer budala ako je dao takvu izjavu.Sve u svemu mnogo dobro gostovanje. Sto se same tekme tice..Igracima svaka cast pokazali su kako se igra srcem za svoj klub. Najbolja scene je bila kad je Nenadic(igrac) vodio navijanje i zapoceo pesmu: CALE TI U DJUBRETARIMA Smile Legenda!!!

Pozdrav
Goblinu, e da upravo... zaboravih da napisem da smo pevali jos kao poslasticu "Njega jebemo njega karamo", "Grobarske majke". Nenadic je poveo sa terena i "Ja sam godine" Smile

A sto se tice onog sto je pucao... ispred naseg autobusa gde smo stali da pisamo i usli u bus pojavio se neki debil koji je pretio puskom (tamo negde izmedju Pazara i Rozaja)...
To da ali ovi debili po novinama pisu kako su nama kao siptari napravili sacekucu e ,u rozajima !?Demolirali nam autobuse pa pucali na nas i mi kao zapalili tako ispada. Ali necu da se nerviram oko debila koji pisu a pojma nemaju sta je bilo ;pljuga Ma novinari ludaci

Pozdrav
Ovo sto se desilo u Rozajama ja nisam video, moj bus je bio daleko iza tvog. Mi kad smo ulazili u Pazar, kad smo isli prema Rozajama, u autobusu je najstrasnije gorilalo "Mars na Drinu", lupalo se po busu, svi ovi obrezani su provocirani sa 3 prsta, neki su nam vracali sa kurcinom i pokojom psovkom. Neki sto je popizdeo nas je gadjao, ali autobus i dalje vozi. Bilo je posle i nekih carki.

Tamo na izlazu iz Pazara zalepljeni neki plakati "Miting za Sandzak" i na njoj karta u kome se nalaze Prijepolje, Bijelo Polje, Priboj i jos neka mesta?! :o

Dalje u busu nego od nasih je izvalio "Berane, Berane to je srpski grad, Jebo vas Djukanovic on je turski smrad (gad), pevalo se i Ne volim te Balija zato sto si Alija (i to sve pod uticajem alkohola) Big Grin :ruke

U Beranama se pevalo i Berane je Srce Srbije! Zaboravio sam to napisati...
Kako li je vozach dao intervju kada smo u BG stigli rano ujutru, a tada bi sve novine vec trebalo da budu u shtampi...

Kiza je otprilike sve reko shto se tiche navijanja i same tekme, a shto se tiche tog kamenovanja, bio je to pravi "junachki potez" s obzirom da je kamenje bacheno sa nekog shumovitog brda. Svo vreme smo imali pratnju tako da u Pazaru nije bilo nikakvog stajanja.
Fino gostovanje i dobra zajebancija ;pivo
Za Sapcane ovo putesestvije je trajalo tacno 26h!
Zbog relacije i konzumiranja svacega svi su bili u elementu. Ali sam put su obelezili lik iz NW poznatiji kao tralalala i jedan Krusevljanin... Kakvih je samo prica, provala i lozenja bilo :rofl

Jednostavno putovanje u Berane je sadrzalo sve elemente pravog navijackog gostovanja!

p.s. MAJ 25 je spopadao lokalke Confusedampion

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)