Threads: 12
Quote:Kezman je jedan antitalenat i ne znam pomocu kojih trikova je on zajebao trenere u tim klubovima gde je igrao! Ajde kontam da PSv sve dobija po 5-0 pa nije lako nadavati se golova, ali covece on ne zna da trci sa loptom a da se ne saplete! Ljuboja je izmislio fudbal za njega!
Bas tako - Kezman uopste nije lose igrao. On je igrao kao sto uvek i igra. Zato ga se treba odreci, zvati Pantelica i ostale koji umeju i sami sebi da naprave priliku.
Threads: 76
Threads: 0
Threads: 7
Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???
Zlo i naopako!
hahaha, "epilepticar i majmun" :lol: :lol: :lol: Svaka cast
Ovako, utakmicu je izgubio "vojvoda Misic" svojom pocetnom formacijom: debil Nenad Djordjevic na desnom beku i 2 igraca koja apsolutno nista ne doprinose napadu i nekoj kreativnosti igre - duljaj i nadj. Od njih dvojice moze jedan da igra, ali ne obojica... Po mom misljenju na desnom beku treba igrati Basta (Gavran je prespor), umesto nadja Vukic, a majmuna u napadu nek zameni Zigic, koji ipak moze spustiti koju loptu onom epilepticaru Kezmanu na nogu, pa mozda budala i zabije... Zigic je nas najbolji igrac koji vredi kao savo i kezman zajedno i skandal je da on ne pocne u prvih 11 !!! Ukoliko izadjemo sa pravim sastavom u sledece 2 utakmice, mozemo se nadati daljem prolasku, vise nema kalkulacija, dakle:
Jevric - Basta, Krstajic, Vidic, Dragutinovic - Duljaj, Koroman, Vukic, Stankovic - Zigic i Kezman/Ljuboja
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Threads: 15
Ljudi moji, manite se kengura i crncuga. Dajte malo slike Šveđanki, Čehinja, Japanki, Brazilki, Meksikanki ... :jebanje ... Srpkinja ... Hrvatica ...
A što se tiče sledeće tekme Srbije, imam neki čudan filing da dobijamo 2:1. Možda grešim, nadam se da ne. :finger I to će Deki da zavalja jedan ...
Threads: 3
Izgleda nista od Vidica za ovo prvenstvo, povredio se na treningu!