12-03-2007, 02:29 PM
|
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
|
12-03-2007, 02:53 PM
Vreme je da u Zvezdu dođu oni koji su je najviše i uzdigli,igrači iz generacije koja je osvojila sve svetske trofeje.Treba ih rasporediti na određene funkcije i ako treba prepustiiti im kompletno vođenje kluba jer su oni igrali u najvećim klubovima i znaju kako sve funkcioniše u velikim klubovima.
Jugović za trenera,Mihajlović nek bude direktor,može se naći i mesto za Belodedića,Lukića,Pančeva pa da konačno krenemo iz ove žabokrečine gde se ne zna ko pije a ko plaća,gde menadžeri i razni krimosi imaju svoje igrače i oni moraju da igraju. Sadašnji kompletan stručni štab sem Boška Đurovskog raspustiti...
12-03-2007, 05:59 PM
12-03-2007, 07:48 PM
Mislim da bi najbolje resenje za novog trenera bio Vladimir Jugovic. Ako ne on, onda Slavoljub Muslin. Mediji spekulisu da bi cak i Valter Zenga mogao da se vrati na klupu. Evo sta je Juga izjavio na pitanje da li bi prihvatio da sedne na klupu Crvene zvezde:
- Siguran sam da bih bio dobar trener. Imam fudbal u malom prstu, poznajem ga u svim segmentima. Trenirali su me najveći stručnjaci u Evropi, a uvek sam voleo da sagledavam mane i vrline igre, fudbalera, protivnika. Kada bi me moja Crvena zvezda pozvala da sednem na klupu, bez imalo straha i ustezanja imao bih petlju da prihvatim poziv. Verujem u sebe i ono što znam, doneo bih mnogo toga pozitivnog i savremenog u igru ekipe - istakao je Jugović.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
12-03-2007, 08:03 PM
Svaka cast Jugi za to kako je igrao za Zvezdu, ali ljudi moji sad nije trenutak da se kockamo.....imamo samo +6 u odnosu na groblje. Ako i to prokackamo(nedaj boze), pa smejacenam se godinu dana, a Djukic, ni kriv ni duzan postace cudotvorac! Mislite o tome! Ja sam za to da se dovede neko, ko barim malo ima trenerskog iskustva. Iskreno, veoma se bojim, da ne dovedu nekog koga nebismo zeleli da vidimo kao trenera. :batine :bes
12-03-2007, 08:13 PM
Iskreno, mislim da je u Zvezdi najveci problem sto jos uvjek neki igraci moraju da igraju (uticaj menadzera), tipa Djokic, Blago...Mislim i da Pixi nije imao petlje da ode korak dalje i sankcionise sve one slabe partije kao i samovolju nekih igraca (prije svega Peovica). Ne branim Bajevica, ali svi smo ga htjeli. Covjek nije nista napravio - da li iskljucivo svojom ili i krivicom nekog drugog, vrijeme ce pokazati svoje.
poz Dacha
12-03-2007, 09:17 PM
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)

![[Image: zvezdatezoveforum.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/8448/zvezdatezoveforum.jpg)
![[Image: 55629437.jpg]](http://img441.imageshack.us/img441/132/55629437.jpg)