Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Ови су мало неактивни Big Grin .
[Image: CZ-Omonija7.jpg]
..baklje gore, pesma cigana...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Po meni Milovanovic ne zasluzuje da igra u startnoj postavi. Ne znam, to je neko moje misljenje.
Mislim da ovom timu za ozbiljnije stvari (titulu ne racunam u to) nedostaju levi bek i jedan klasican centarfor 'ubica'. Levog beka, i to vrlo dobrog imamo u blizini, to je naravno Kolarov iz OFK. Ne znam zasto ga nismo angazovali vec u ovom prelaznom roku kako bi se uigrao do leta sa ostatkom tima, pretpostavljam da smo pokusali ali bilo bi previse da smo im uzeli 2 igraca. Bez obzira, Kolarova ocekujem na leto, njega moramo dovesti.
Centarfora cemo verovatno traziti po inostranstvu, debeli mi ne uliva poverenje a ostali ne znaju. Sve u svemu, ovo nije los tim i konacno to bar po imenima pocinje da lici na nesto.
Za mene je bitno da su svi konacno zajedno odradili pripreme,ocekujem mnogo bolju igru nego do sad.Mislim da se moze desiti da nam bokovi budu problem,narocito u defanzivi.U veznom redu stvarno ima puno kombinacija,ajde da vjerujemo bajevicu,valjda zna sta radi..Sve u svemu jedva cekam da ih vidim na djelu....

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)