Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Valensija zainteresovana za srpskog fudbalera

24.11.2006 08:40

Mladi reprezentativac Srbije mogao bi u skorijoj budućnosti da postane član Valensije. Radi se o kapitenu Crvene zvezde Dejanu Milovanoviću koga je klubu sa Mestaje preporučio selektor mlade reprezentacije Miroslav Đukić, inače bivši fudbaler Valensije.

- Ne mogu da potvrdim da mi je Đukić preneo interesovanje Valensije za mene, ali je sigurno da želim na leto da odem u neki veliki klub. Obećao sam klubu da će odigrati celu sezonu u dresu Zvezde, međutim na kraju sezone je rastanak neminovan, rekao je Milovanović.

22-godišnji mladi reprezentativac je prošao kompletnu fudbalsku školu Crvene zvezde i do sada je za prvi tim zabeležio 118 nastupa i 7 pogodaka.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:Valensija zainteresovana za srpskog fudbalera...
E vala samo ako mu istice ugovor, ili mu je ostalo godinu dana. Ako ga prodaju bez veze, onda ce i meni da prekipi... Mogu da ga ne vole, ali barem da po koji gol ili ga namesti iz slobodnjaka...
RASING U PONEDELJAK PLAĆA ZA ŽIGIĆA
STIŽU DVA MILIONA

BORAVAK u Madridu Dragan Stojković je iskoristio i za konačan dogovor sa predsednikom Rasinga iz Santandera, Franciskom Pernijom. Španski klub će u ponedeljak uplatiti u kasu "crveno-belih" prvu ratu od dva miliona evra.
- Zvezda je dala Rasingu instrukcije oko uplate. Ne postoji drugi račun, već samo jedan, ali je muka naterala Špance da se pravdaju, pošto nisu obezbedili novac. U petak je definitivno sve utanačeno, a pet procenata, koji odlaze na račun bivših Žigićevih ekipa, plaća Rasing, što je precizirano i ugovorom. Dobićemo i bankarske garancije za preostale dve rate - istakao je Nebojša Leković.
Od prodaje Nikole Žigića iz Rasinga u neki novi klub, Zvezdi će pripasti 15 procenata...
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:Valensija zainteresovana za srpskog fudbalera

24.11.2006 08:40

Mladi reprezentativac Srbije mogao bi u skorijoj budućnosti da postane član Valensije. Radi se o kapitenu Crvene zvezde Dejanu Milovanoviću

Даће Бог! :ruke
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ М�? ПОБР�?НУТ�?
Срце на терен ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)