Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
..baklje gore, pesma cigana...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Quote:Neke spanske novine su objavile da je za naseg kapitena Dejana Milovanovica za intresovana Valensija.

Ovo samo lud covek moze da poveruje.
Срце на терен ...
Pozdrav surba. Drago mi je da je neko dobro obavesten o nasim nizim kategorijama i samo nastavi ako ima jos nesto zanimljivo.

Sta znas o malom Milanu Prsu? Video sam da igra za kadetsku selekciju Srbije i da daje golove. Jel stvarno toliko dobar?

Rade Veljovic 86-to godiste, vazio za jednog od najboljih u generaciji koja je osvojila titulu u omladinskoj konkurenciji, gde je sad? Spic, levonog, jak kao bik...

Koje je godiste taj Malinovic? Ako se ne varam taj je dao grobarima 4 komada u utakmici koju su nasi dobili 5:1.

Inace, ono sto sam ja zapazio kad god se docepam Zurnala i bacim pogled na mladje kategorije je da grobari nisu vise toliko dominantni i da za razliku od proslih godina dobro guramo. Ispred jesu jos uvek, ali mi se cini da je razlika sve manja. Sta ti mislis?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Quote:
Nesho Wrote:Neke spanske novine su objavile da je za naseg kapitena Dejana Milovanovica za intresovana Valensija.

Ovo samo lud covek moze da poveruje.

Тешко да би и луд могао поверовати у тако нешто :rofl :rofl
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)