Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Bajevic kaze : "Serija teških mečeva"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević rekao je danas u Beogradu da je sutrašnji duel sa Vojvodinom u devetom kolu Meridijan superlige Srbije prvi u nizu od tri koje njegova ekipa treba da dobije.

"Pokazalo se da nema loših ekipa, a u srpskom prvenstvu svako svakog može da pobedi. I Vojvodina će sigurno biti dodatno motivisana protiv nas, ali mi u svaki meč ulazimo maksimalno ozbiljno", rekao je Bajević na konferenciji za novinare.

Zvezda će do kraja prvog dela sezone igrati i sa OFK Beogradom i apatinskom Mladosti, ekipama koje je prate na tabeli prvenstva.

Eventualnim pobedama u tim duelima "crveno-beli" bi mogli da se osame na čelnoj poziciji šampionata.

Crvena zvezda će u Novom Sadu biti značajno oslabljena pošto zbog povreda u timu neće biti Dušana Baste, Blagoja Georgijeva, Ivana Ranđelovića i Milana Biševca, ali Bajević, ipak, veruje u svoj tim.

"Igrači imaju snage i umeća, verujem u njih, i nadam se da će u Novom Sadu to i potvrditi", rekao je Bajević, koji je novinarima saopštio i da Grk Epaminondas Kutromanas nije prošao probu i da neće potpisati ugovor sa Zvezdom.

A ja kazem: S` verom u boga, hrabro !!!
Izvor je sajt B92.

Bajevic kaze : "Serija teških mečeva"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević rekao je danas u Beogradu da je sutrašnji duel sa Vojvodinom u devetom kolu Meridijan superlige Srbije prvi u nizu od tri koje njegova ekipa treba da dobije.

"Pokazalo se da nema loših ekipa, a u srpskom prvenstvu svako svakog može da pobedi. I Vojvodina će sigurno biti dodatno motivisana protiv nas, ali mi u svaki meč ulazimo maksimalno ozbiljno", rekao je Bajević na konferenciji za novinare.

Zvezda će do kraja prvog dela sezone igrati i sa OFK Beogradom i apatinskom Mladosti, ekipama koje je prate na tabeli prvenstva.

Eventualnim pobedama u tim duelima "crveno-beli" bi mogli da se osame na čelnoj poziciji šampionata.

Crvena zvezda će u Novom Sadu biti značajno oslabljena pošto zbog povreda u timu neće biti Dušana Baste, Blagoja Georgijeva, Ivana Ranđelovića i Milana Biševca, ali Bajević, ipak, veruje u svoj tim.

"Igrači imaju snage i umeća, verujem u njih, i nadam se da će u Novom Sadu to i potvrditi", rekao je Bajević, koji je novinarima saopštio i da Grk Epaminondas Kutromanas nije prošao probu i da neće potpisati ugovor sa Zvezdom."
**********************************************************************************************************
Sledeci put koristi normalna, crna slova, ako zelis da to i drugi procitaju.

PS Protiv Vojvodine za sada 1-0. ;pljuga
Pobjeda 1:0, Djokic u 23. minutu!
Заборавих да напишем, нови уговор ће бити поптисан са другом фирмом.
Secajuci se prethodnih godina i gostovanja u NS ovo je ispalo sasvim korektno,znajuci da je Vojvodina u NS-u izuzetno tezak protivnik pogotovo "vecitim rivalima".Znamo da se svaka ekipa do maksimuma napali i silno motivise protiv naseg kluba,pobeda 1-0 u ovom momentu je sasvim zadovoljavajuca i uliva nekakvu nadu za bolje sutra.Ekipama kao sto je Vojvodina utakmice sa ZVEZDOM su dogadjaji godine i utakmice sezone.S' obzirom na trenutno stanje u klubu,formu igraca i neizbezne cinjenice koju sam gore naveo,takodje podsecajuci se proslogodisnjeg(ne ponovio se) poraza i grobarskog ovogodisnjeg posrtaja bio sam itekako skeptican pred ovu tekmu.Ipak,desilo se ono cemu smo se nadali.Ne tako atraktivno i nadmocno,ali dovoljno za pobedu i tri boda vrlo bitna za nastavak sezone.Djokic ga je smestio,dobro je i za njega jer se i on malo uspavao u poslenje vreme.Ostali komentari o igri i mom licnom mudrovanju cu ovoga puta izostaviti,jer kako god,bitno je da smo dobili i preskocili jos jedno tesko gostovanje,bar do daljnjeg.... ;pljuga

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)