Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
www.goalzz.com
Ides levo na Today, i imas raspored svih danasnjih utakmica. Malo dole imas Friendlies - Clubs.
Quote:Ides levo na Today, i imas raspored svih danasnjih utakmica. Malo dole imas Friendlies - Clubs.

Hvala puno! :ruke
Nema na cemu, namigivanje, meni je ovo najbolja stranica, jel rezultati idu direkno!
[Image: joueur3ls.jpg%5Bimg%5Devo%20slike%20naseg%20novog%20...%20utakmici.]
Inace Fabio je bio na meti Dinama iz Zagreba.
Evo sta kazu njihove novine o njemu:

"BRAZILSKO ČUDO IZ SERIE A"

"Iz pouzdanih smo izvora doznali da će Dinamu na uvid biti dan još jedan Brazilac, i to, kako isti izvor navodi, najbolji koji je dosada stigao u Maksimir. Riječ je o Brazilcu Fabiju Bilici, kojemu u 'nastavku' imena stoji i prepoznatljivo 'da Silva'. Taj je Brazilac odigrao više od 180 utakmica u najboljoj svjetskoj ligi – talijanskoj Serie A, nastupajući za Veneciju, Bresciju, Palermo i Anconu.

O kakvom je igraču riječ može potvrditi i Miki Rapaić, koji je jednom prilikom izjavio 'da ga još uvijek sve boli' od Bilicinih udaraca. Naravno, riječ je o iskusnom obrambenom igraču, koji može igrati i u veznom redu, a koji bi Kužeovu obranu mogao učiniti kudikamo čvršćom.

Bilica je rođen 4. siječnja 1979. godine, a od 1998. godine igra u Europi. U međuvremenu se vraćao u Brazil, a dio karijere proveo je i u njemačkom Kölnu. Čak je nastupao i za olimpijsku reprezentaciju u Sydneyju 2000. godine.

Naravno, još uvijek nije ništa dogovoreno, ali sigurno je da će Bilica imati što pokazati Josipu Kužeu".

E pa ako nije Bajevicu po volji, onda zna se gde ide....
Po ovom sastavu gore rekao bih da je Perovic igrao levog beka,zar ne?Podsetite me da li mi imamo levih bekova osim Andjelkovica?

I jos jedna zanimljiva stvar koju sam zapazio kod Bajevica.Naime tokom leta treneri uglavnom probaju na pripremama sto vise igraca,cesto jedna postava odigra jedno a druga drugo poluvreme,dok mozemo primetiti da je on izvrsio 4 izmene za ceo mec...
Jeste, Perovic trenutno igra levog beka, a Bajevic je izjavio da se sasvim solidno snalazi na toj poziciji. Mi sem Andjelkovica klasicnog levog beka nemamo.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Bajevic verovatno zna tim koji ce igrati od prve minute pa zato malo menja igrace jer zeli da se prvi tim uigra.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)