09-07-2006, 05:48 PM
|
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
|
09-07-2006, 05:56 PM
Ides levo na Today, i imas raspored svih danasnjih utakmica. Malo dole imas Friendlies - Clubs.
09-07-2006, 06:07 PM
Quote:Ides levo na Today, i imas raspored svih danasnjih utakmica. Malo dole imas Friendlies - Clubs. Hvala puno! :ruke
09-07-2006, 06:17 PM
Nema na cemu, namigivanje, meni je ovo najbolja stranica, jel rezultati idu direkno!
09-07-2006, 10:42 PM
09-07-2006, 11:01 PM
09-07-2006, 11:14 PM
Inace Fabio je bio na meti Dinama iz Zagreba.
Evo sta kazu njihove novine o njemu: "BRAZILSKO ČUDO IZ SERIE A" "Iz pouzdanih smo izvora doznali da će Dinamu na uvid biti dan još jedan Brazilac, i to, kako isti izvor navodi, najbolji koji je dosada stigao u Maksimir. Riječ je o Brazilcu Fabiju Bilici, kojemu u 'nastavku' imena stoji i prepoznatljivo 'da Silva'. Taj je Brazilac odigrao više od 180 utakmica u najboljoj svjetskoj ligi – talijanskoj Serie A, nastupajući za Veneciju, Bresciju, Palermo i Anconu. O kakvom je igraču riječ može potvrditi i Miki Rapaić, koji je jednom prilikom izjavio 'da ga još uvijek sve boli' od Bilicinih udaraca. Naravno, riječ je o iskusnom obrambenom igraču, koji može igrati i u veznom redu, a koji bi Kužeovu obranu mogao učiniti kudikamo čvršćom. Bilica je rođen 4. siječnja 1979. godine, a od 1998. godine igra u Europi. U međuvremenu se vraćao u Brazil, a dio karijere proveo je i u njemačkom Kölnu. Čak je nastupao i za olimpijsku reprezentaciju u Sydneyju 2000. godine. Naravno, još uvijek nije ništa dogovoreno, ali sigurno je da će Bilica imati što pokazati Josipu Kužeu". E pa ako nije Bajevicu po volji, onda zna se gde ide....
09-07-2006, 11:55 PM
Po ovom sastavu gore rekao bih da je Perovic igrao levog beka,zar ne?Podsetite me da li mi imamo levih bekova osim Andjelkovica?
I jos jedna zanimljiva stvar koju sam zapazio kod Bajevica.Naime tokom leta treneri uglavnom probaju na pripremama sto vise igraca,cesto jedna postava odigra jedno a druga drugo poluvreme,dok mozemo primetiti da je on izvrsio 4 izmene za ceo mec...
10-07-2006, 12:08 AM
Jeste, Perovic trenutno igra levog beka, a Bajevic je izjavio da se sasvim solidno snalazi na toj poziciji. Mi sem Andjelkovica klasicnog levog beka nemamo.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
10-07-2006, 12:14 AM
Bajevic verovatno zna tim koji ce igrati od prve minute pa zato malo menja igrace jer zeli da se prvi tim uigra.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)