Threads: 15
Dajte malo info, kakav je taj Pantić? I hoće li pobogu taj Kaje jednom doći u Zvezdu ... :lol:
Malo mi žao što ode Dramani, bio mi je simpatičan. Ali, hoćemo li se ikad rešiti degenerika Krivokapića i Joksimovića!?
Threads: 0
ima na SC vest da jedan fudbaler koji je trebao da predje na Marakanu ipak ide negde drugde,pa ako neko zna o kome je rec,sve mislim da je Kaje
Threads: 2
Quote:ima na SC vest da jedan fudbaler koji je trebao da predje na Marakanu ipak ide negde drugde,pa ako neko zna o kome je rec,sve mislim da je Kaje 
Vjestica.
Ne moze nijedan jos igrac da dodje zato sto nije poceo prelazni rok.
Znate sta ljudi...Ja zivim u Salzburgu i jos nigdje nisam procitao da je Dudic uopste u planu. Lista mogucih pojacanja Trapatonija uopste nema imena Dudic. Inace i Ljuboja ih je odbio, kao zato sto je austrijska liga losa za njegov imidz!!! :lol:
Nego jedna druga stvar. Mozda nam ovaj bijedni Petkovic cini i veliku uslugu tako sto pusta pakistance da igraju na SP??? Mozda dr. Zigica ipak zadrzimo do kraja kvalifikacija :ruke a onda ;pivo
Threads: 1
Quote:Znate sta ljudi...Ja zivim u Salzburgu i jos nigdje nisam procitao da je Dudic uopste u planu. Lista mogucih pojacanja Trapatonija uopste nema imena Dudic. Inace i Ljuboja ih je odbio, kao zato sto je austrijska liga losa za njegov imidz!!! :lol:
Nego jedna druga stvar. Mozda nam ovaj bijedni Petkovic cini i veliku uslugu tako sto pusta pakistance da igraju na SP??? Mozda dr. Zigica ipak zadrzimo do kraja kvalifikacija :ruke a onda ;pivo
E tu je sad pitanje kako bi doticni igrao ako ostane u Zvezdi ionako jedva ceka da "zdimi" ...
URL=http://www.imageshack.us]
![[Image: raybansig2sw.gif]](http://img182.exs.cx/img182/1356/raybansig2sw.gif)
[/URL]
Threads: 12
Quote:srbski mozart Wrote:Znate sta ljudi...Ja zivim u Salzburgu i jos nigdje nisam procitao da je Dudic uopste u planu. Lista mogucih pojacanja Trapatonija uopste nema imena Dudic. Inace i Ljuboja ih je odbio, kao zato sto je austrijska liga losa za njegov imidz!!! :lol:
E tu je sad pitanje kako bi doticni igrao ako ostane u Zvezdi ionako jedva ceka da "zdimi" ...
Pa u LS bi verovatno davao sve od sebe. E sad, to sto mora da igra na poljanama bi ga verovatno pogodilo mentalno, sto bi se mozda nehotice i odrazilo na LS.
Slazem se!!!Ako na SP ne pokaze nista, nece ga niko ni kupiti. Znaci mora u kvalifikacijama dat´ gas. Nama LS, njegovom menadzeru para, a doktoru Engleska!!!
Threads: 8
Threads: 2
Iako vecina vec zna, samo da konstatujemo - Blagoj Georgijev je potpisao trogodisnji ugovor sa Zvezdom.
Covek, pored toga sto ima ocajan stajling

, moze da odgovori zadacima na najmanje dva mesta u veznom redu (desno i pretpostavljam odmah iza dva napadaca). Rekla bih da ce biti direktan konkurent Jankovicu, sto sve moze da nas raduje.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 9
Procitaj novo pravilo jos jednom!
KBB
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]