25-08-2006, 01:49 PM
|
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
|
25-08-2006, 02:08 PM
25-08-2006, 03:10 PM
25-08-2006, 04:03 PM
25-08-2006, 07:43 PM
Gledao sam Slovan live na Eurosportu protiv Spartaka i oni su tipicni Cesi - nezahvalan protivnik, jer nisu atraktivni, a neugodni itekako.
Inace, napad im nije bio dobar (ali falila su im dva standardna spica, koja ce protiv nas igrati- neka 2 stranca), a ni golman im nije izmislio fudbal (vidi drugi gol). Bice tesko, ali svakako ne i nemoguce. Ono sto mene vise zanima u ovom trenutku je cinjenica u kakvom cemo sastavu igrati?! Inace, ako mi stvarno dobijamo samo polovinu od transfera za Bisevca u RC Lens, onda je to jako jadno! Nadam se samo, da cemo do zime da nadjemo adekvatnu zamjenu. Poz.
25-08-2006, 08:35 PM
25-08-2006, 08:54 PM
Kad se pogleda na prodaju Bisevca, ona sada mozda i nema smisla ali ipak on ostaje do januara. To je dovoljno vremena da se nadje zamjena za njega, ili bar igrac koji nije losiji od njega.
Moze se razumeti i ljutnja pojedinaca ovde, ali ipak bar do sada sam primetio jednu vrlo bitnu razliku izmedju Piksija i Dzajica. Dzajic, bar u zadnjih nekih 5 godina, proda igraca pa dovede zamjenu kao neki tamo Darko Spalevic, Dejan Ilic... Piksi, bar za sada, proda igraca ali bar dovede i neko pojacanje. Georgijev i Gueye su svakako pojacanja i ako neko kaze da nisu taj laze samog sebe. Dusan Djokic je isto odlicno pojacanje. Milijas ce da igra vise. Evo izgleda da ce ipak da dovede i Trisovica. Spominje se i Bunjevcevic koji iako u godinama jos uvjek moze solidno da odigra. Ja mozda i previse vjerujem Piksiju, ali opet pod njegovim rukovodstvom se vide neki koraci prema napred. Nemoze se zanemariti cinjenica da je Dusan Bajevic trener, a Dusan Bajevic je odlican trener. Upravo se odigralo protiv Milana i nije se niko osramotio. Treba ga pustiti da radi jer mi se cini da covjek ima viziju za ovaj klub.
25-08-2006, 09:29 PM
Slazem se sa tobom, srpski orao. Samo vizija onda pada u vodu, kada non-stop prodajes igrace.
Ipak, prodaja nije toliko losa, samo pod uslovom, da se nadje dobra zamjena! To je glavno mjerilo. Gaj se inace meni jako svidja kao igrac i Dudica sam vec zaboravio. Dakle, sve to ide, samo treba dobra zamjena!
25-08-2006, 09:37 PM
Quote:Georgijev i Gueye su svakako pojacanja i ako neko kaze da nisu taj laze samog sebe. Dusan Djokic je isto odlicno pojacanje. Pojacanja za nasu ligu?Ako si to mislio u redu.U Evropi njihovo mesto realno je neka druga liga...Pa uzmi primer Bogavca...Evo ga igra u drugoj ligi Nemacke,a po meni je cak i bolji od Djokica...A Georgijev?Igrao za poslednjeplasirani tim Spanskog prvenstva... i odatle su ga sutnuli ... :batine
25-08-2006, 09:47 PM
Quote:SerbianEagle Wrote:Georgijev i Gueye su svakako pojacanja i ako neko kaze da nisu taj laze samog sebe. Dusan Djokic je isto odlicno pojacanje. Necu da ulazim u neka pregovaranja, ali ako ti mislis da je Bogavac bolji od Djokica onda ti stvarno nemam sta reci. A Georgijev i Gueye su pojacanja i za prvenstvo i za Evropu. Ako za tebe nisu to je tvoja stvar. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Nadam se samo, da cemo do zime da nadjemo adekvatnu zamjenu.
:batine