Threads: 5
Prva stvar, mislim da je bar neki igrac mogao da to provali, mislim valjda toliko znaju, koliko smo kupova uzeli.
Drugo zbog ovoga treba nekome da ode stolica, ovo je blam veliki, treba izvrsiti istragu, jer ce se na kraju svi ograditi i reci da je neko drugi uradio to
Threads: 18
Ko da provali? da nece purovic koji je dosao pre par meseci,da nece lekovic,piksi,dika stojanovic,maza vasilijevic...koga je to interesovalo i ko je to stvarno znao od njih. ovo je potvrda da se u klubu i dalje igra neka cudna igra...rekao bi gluvi telefoni.
Sramota i blam da je to strasno. Sto neko rece,sad ti treb u trofejnu salu da stavis ovu sliku...kako?
I jos nesto,marketnig nema veze sa ovim,ove majce je radio piksijev sofer...nekadasnji clan marketinga...izgleda da FK pokusava da pokaze kako mu ne treba marketing koji je do sad postojao,pa se odlucio na svoj potez.
Do jaja im je bila premijera juce

.
Threads: 17
Ja mislim da trebamo da izbegnemo da komentarisemo ovakve stvari, pogotovo ne na ovom podforumu.
Sta nas ustalom tice sta je pisalo na majcama. Boli me bre...
Bitna je dupla kruna ole! :ruke

ampion

ampion
Threads: 0
Quote:Drugo zbog ovoga treba nekome da ode stolica, ovo je blam veliki, treba izvrsiti istragu, jer ce se na kraju svi ograditi i reci da je neko drugi uradio to
Pa brate pogrijesio je neko, nije ni vazno ko. Najmanje vazno sto je pisalo na majcama, vazno je da smo mi osvojili duplu krunu.

ampion
Threads: 2
sta da kazem nego ludnica... navijanje svaki minut sve jace i jace
nasa mala bakljada za proslavu ovog svetog sajta... jos 100 godina !!!!
moj put se isplatio !!!
Evo, od mene jedan mali pokloncic Kafeu za rodjendan
Bakljada sa RTS-a, 11 sekundi (bolje ishta nego nishta

)...
http://www.yourfilehost.com/media.php?ca...kljada.wmv
Threads: 82
Radomire evo direktnog linka za download bakljade.
http://213.251.136.198/51c0e6efbb44d2d15...kljada.wmv
Fajl nije velik.... 700-800 kb.