01-04-2006, 12:37 AM
Nadajmo se da ce sve proteci onako kako smo zamislili.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
|
moguci bojkot derbija
|
|
01-04-2006, 12:37 AM
Nadajmo se da ce sve proteci onako kako smo zamislili.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
01-04-2006, 10:47 AM
Vidimo se danas...i srecno nam bilo
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvek zato racunaj na nas
01-04-2006, 04:32 PM
01-04-2006, 08:56 PM
Nije bilo lose...Navijanje onako bilo je i boljih izdanja ali je bilo ok...Nije bilo provokacija niti tuce(bar ja nisam video).
Kako ide ona pesma sto je Savija otpevao ono kao Kakvi Grobari,Kakva policija to je...koalicija...tako nesto trudim se da se setim reci i ne ide...A sto je najgore na stadionu sam jedini odmah ukapirao pesmu i skoro jedini iz mog okruzenja na Severu je pevao i sad lupam glavu ali ne mogu da se setim...Grobara je bilo malo i to glavnom na istoku ali nisu se culi cuo sam ih tek ponekad kad smo izlazili sa stadiona,posle sam u nekoj kafani odgledao tekmu do kraja...Krivo mi je sto Ziga nije dao gol za oprosataj od derbija...Uglavnom nova titula ce se slaviti vec sledece nedelje na nasoj marakani.
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvek zato racunaj na nas
01-04-2006, 09:02 PM
Lepo vreme danas u nasem gradu,po zvanicnom izvestaju sa naseg klupskog sajta negde oko 15.000 ljudi na JNA.SEVER u prvom poluvremenu prepun,navijanje tek na momente ono pravo.Valjda su se ljudi smorili zbog Bojkota.Upaljeno par baklji i to spontano i na vise mesta.Osim onog klasicnog navijanja na derbijima i pljuvanju po muriji i grobarima,konstantno se pevala pesma koja je i bila nasa poruka na ovom derbiju-"JEB'O VAS DERBI,OVAKAV JEB'O VAS DERBI".Nas dogovor vrlo uspesno sproveden u delo,s' pocetkom drugog dela severna tribina stadiona JNA je bila skroz prazna,osim stotinjak idiota koji su ostali,njih su organizovano grupisali u kavez,u kojem su cuteci presedeli drugo poluvreme.Realno to su ljudi koji ne pripadaju SEVERU i koji su promasili tribinu,ili zbog losijeg materijalnog stanja ne mogu sebi da prijuste da fudbal gledaju sa nekog boljeg mesta.
U svakom slucaju pokazali smo svima da nismo saka kretena i huligana,vec da smo slozna i organizovana tribina koja ima svoj ponos i svoje stavove.Pokazali smo svima kolko nas ima kad hocemo da smo tu i koliko je tribina prazna kada to necemo.ZVEZDA je na terenu obavila posao,mozda je mogla da dobije ali...U svakom slucaju mogu sada slobodno da kazem da smo novi sampioni !!! ;pljuga evo i par slika kako je SEVER izgledao danas: prvo poluvreme http://www.delije.net/galerija//05_06/05...erbi_1.jpg http://www.delije.net/galerija//05_06/05...erbi_2.jpg drugo poluvreme http://www.delije.net/galerija//05_06/05...erbi_4.jpg http://www.delije.net/galerija//05_06/05...erbi_5.jpg ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
01-04-2006, 09:18 PM
Kao i svaki prethodni derbi i ovaj smo ispoštovali u velikom broju. Današnji dan počeli smo okupljenjem u strogom centru grada, već od 11 sati pre podne. Lepo smo pili tako da neki nisu ni krnuli put Beograda. Za Beograd krećemo u 14h, sa dva prepuna kombija. Već po izlasku iz grada, startuje nas policija i zadržava dvadesetak minuta. Standardno smo odradili i usputnu stanicu Platičevo, gde smo se snabdeli novom količinom piva. Zbog toga, zaobilazimo autoput i seoskim putevima idemo za Beograd. Ponovno cimanje od strane policije, uzimanje ličnih karti i pretres, dešava se na ulazu u Beograd.
Severna tribina stadiona ponovo odlično popunjena, solidno navijanje, bez pirotehnike i zastava, kako je i najavljeno. Otpevana je i nova pesma, na melodiju "pune tribine": Mrtvi partizan i policija kakva trula koalicija sve sami olos i kriminalci za vas su samo okovi i lanci. Zvezda odlična u prvih 20 minuta utakmice. I kako smo se dogovorili, tako je i bilo. Na početku drugog poluvremena, svi napuštaju severnu tribinu stadiona uz pesmu "Jebo vas derbi ovakav".
ttp://www.delije-sabac.co.yu
01-04-2006, 10:05 PM
Akcija 100% uspela!
Meni najjaci momenat dovikivanje za njihovim zapadom i istokom!VRH! :flasa :finger |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|