Poll: Dali je Zenga dobar za Zvezdu?
You do not have permission to vote in this poll.
Da
100.00%
74 100.00%
Ne
0%
0 0%
Total 74 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dali je Zenga normalan??
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
ljudi jedna stvar mora biti jasna. mi trebamo igraca koji moze stati na loptu, smiriti igru, pogledti levo desno,naci najbolje resenje, ne paniciti. igraca koji se zna zagraditi a pritom zadrzati loptu ili biti fauliran.
nablizi svemu tome u nasem timu je svakako mladenovic. ali i on je dosta slab kad se tome doda da je juce bio totalno ne spreman, nas uspeh je bio pod velikim znakom pitanja.
mi bez takvog igraca jednostavno ne mozemo igrati u evropi. mislim mozemo igrati, ali uspeha sigurno necemo imati.
piksi treba dobro razmisliti kakvi igraci su nam potrebni, kad bude dovodio pojacanja.

glasao sam za opciju ne, zato sto prvenstveno mislim da zenga nije dobar trener. nama treba provereni strucnjak ala, antic, bajevic...
samo za ono juce, krivica se ne treba svaliti na zengu. degenske izmene su njegova greska, ali da je kovacevic malo mislio glavom mi o ovome ne bi pricali.

samo mi zao sto stojkovic nije izasao kod onog drugog gola i pokupio sve zivo i loptu i nase i njihove igrace...ali jebiga rizik je bio veliki...

glava gore idemo dalje!!!!!
Reply
Draman apsolutno nije bio kriv ni za jedan gol, i loptu je primio jednom eventualno dvaput, tako da je on najmanje kriv za ono shto se desilo.

Zenga, kao i njegov prethodnik Dostanic su neiskusni a ja ne volim kad u Zvezdu dodje neiskusan trener da se "uchi na njoj". Bajevic je bio najbolja opcija, ali necemo sad o tome.

Izmedju ostalog debilchine, koje su gadjale telefonom onog ustashu u Beogradu, bi trebalo sebe da smatraju jednim od glavnih krivaca za ovo sranje. Da je bila puna Marakana protiv Bazela, ovo bi nam bio lakshi trening. Ali kao shto kazem splet nesretnih okolnosti je uticao da se ovo desi. U hiljadu sluchajeva onaj gol ne bi ushao, ali uvek postoji hiljadu prvi sluchaj, i zato je fudbal, i zivot uopshte, tako bizaran i nepredvidiv.
Reply
Reply
Reply
Ajd da se i ja javim malo.

U potpunosti ste slazem za Maj 25, najveci smo mi krivci za ono sto nam se desilo, i nebi me cudilo kad bi opet zaglavili zbog baklji. Utakmice u Beogradu su trebale da odlucuju dali idemo dalje, ali sta je tu je. Te iste igrace koje sada prokljinete tu ste hvalili prije dvije sedmice.

Ja i dalje podrzajem sve i jednog igraca i trenera kod nas, mada je napravio isto gresku koja nas je kostala 86 protiv Reala pri Rezultatu 3-0 za Zvezdu.

Da neduzim dalje gledo sam utakmicu i iskreno svidila mi se igra, za razliku od prethodnih godina, fali iskustvo.
i delije jebemo najzrelije...
Reply
Uh,ne slazem se nikako.Naravno da mislim da je normalan.Iskreno,slabo koga imamo da udje sa klupe.Ovo je cista nesreca i nema tu velikog filozofiranja.
Reply
Reply
Reply
Ako je vec trebao da dodje ovakav tezak momenat za nas voljeni klub onda je da se tako kaze dosao u najbolji momenat,naime dobro je jer je ostala samo jos jedna tekma,i to kod nas na stadionu protiv slabasnog Jedinstva,igraci iako slomljeni duhom ce moci i takvi uz nasu podrsku da dobiju tekmu i onda sledi pauza kada se sve stisava i ponovo na prolece se krece hladnih glava u pohod ka duploj kruni.Znaci jebi ga,desilo se to sto se desilo,ne treba sad traziti krivce neke,bice pojacanja na zimu i od sledece sezone guramo jos dalje,samo polako,malo optimizma ne skodi.
Pozz
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)