Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta radite...?
Kada vam se desi nesto lose u zivotu sto vam nanese tugu i bol, kako izbacite to iz sebe, sta radite, koje metode koristite?

Posle ovog poraza u zadnjoj sekundi ja sam totalno sjeban, onaj osecaj kada sam video da lopta ulazi u gol a komentator cuti nista ne progovara, samo se cuje radovanje navijaca, ono cu pamtiti ceo zivot, mnogo sam toga doziveo ali ovo nije normalno, ne znam...
Totalno ali totalno sam sjeban, a najgore ce tek doci kada naredne dane kupis novine a tamo naslovi `sekunda do proleca` i sl.
Mnogo volim ovaj klub i mnogo tesko mi je palo ovo, od spavanja nocas nema nista, sutra imam kolokvijum ali necu ni ici, prespavacu ceo dan!
Reply
Reply
Šta radim? Pa, u takvim situacijama ne postoji ništa što bi moglo da mi makar malo popravi raspoloženje. Kada je već tako, onda teram u kontru - još više se izbedačim. Zabijem se u jedan kutak svoje sobe, pustim što depresivniju muziku, ispušim paklu-dve cigara za noć i razvalim se od alkohola. Sledećeg dana kada se probudim više i ne znam zbog čega sam se ubedačio.

Pa, da krenemo...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Ja samo gledam u monitor,tj. u jednu tacku na monitoru i pevusim tiho pesme sa severa...Spavanja nema provereno,ne znam sta cu od sebe...I naravno...primam brdo SMS-ova od delija koji tuguju ili grobara koji napushavaju...jebo im pas mater
Reply
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Reply
Reply
Ako je u pitanju nesto lose sto se desi vezano za nas voljeni klub i tribinu onda tugujem do prve naredne prilike i odlaska na Sever gde me opet iz bedaka izvuce pevanje iz sveg srca i svako odlicno izdanje naseg Severa e onda sam opet ko nov covek Smile i zaboravljam na sve lose sto se desilo,ali posto nazalost sad nisam u prilici da to uradim,sad jednostavno trazim utehu u odlicnom izdanju nase grupe,brojnosti,poruci ali posto ni to nije dovoljno sutra idem da se razvalim.
P.S. Sva sreca pa ovde ne izlaze nase novine Big Grin .
Reply
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)