21-11-2005, 12:32 AM
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)
|
Звезда-Земун, недеља 20.11. у 13h
|
|
21-11-2005, 08:42 AM
Sve je bilo super i svaka cast svakom ko je bio na utakmici! A sto se tice onih dimova
bolje sledeci put da bacimo par vojnih suzavca jer ce nam biti lakse nego od onih dimova Pozdrav svima!
21-11-2005, 10:52 AM
Šta više reći, kad je toliko toga već rečeno, ali ja ne bi bio ja kada nebih imao šta da dodam. Kao prvo i najvažnije što želim da istaknem je to da bih posebno pohvalio veliki, ne, ne veliki već zaista impozantan repertoar pesama koji se pevao na severu, neverovatno mi je drago što se nije kao mnogo puta do sada forsirala samo jedna pesma, pa se svi brzo smore i prestanu da pevaju. Za koreografiju mogu da kažem samo to da je zaista u najmanju ruku neverovatan osećaj kada sam se našao ispod onih belih papirića, kada se na jedan momenat sve oko mene zabelelo, ZAISTA NEOPISIVO!
Veliki pozdrav svima uz jednu želju da Zvezda zauzme bar jedno od prva tri mesta u ovoj nasoj UEFA Grupi! P.S. PUNO SREĆE NA SEVERNOM POLU!
21-11-2005, 02:02 PM
svaka cast,delije,divno je bilo juce naci se na severu! :ruke
i samo da napomenem,nije fer sto hvalite sve delije iz unutrasnjosti koji su dosli,a nas iz panceva ne pominjete,a bilo nas je bruka mnogo,kao i uvek! ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!! PANCEVO CELO CRVENO-BELO!!!
22-11-2005, 04:52 AM
Kako je to izgledalo pre 6 godina, bas na utakmici sa Zemunom;
![]()
22-11-2005, 10:41 AM
Vid' stvarno, kako nam je narasla ziva ograda ispred Severa
22-11-2005, 11:25 AM
Quote:Kako je to izgledalo pre 6 godina, bas na utakmici sa Zemunom; al vreme prolazi...a mi sve bolji
RIGINAL FANS
22-11-2005, 11:41 AM
Quote:Ovo ko neki penzoski forum - sve neka melanholija, uspomene...Radza Wrote:Kako je to izgledalo pre 6 godina, bas na utakmici sa Zemunom; :finger
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|