Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaboravljene i nepevane pesme
Pogledaj na DC++. To je inace stari mix, koliko se ja secam ja sam ga prvo imao na nekoj kaseti, a kasnije su ga dobri ljudi prebacili u mp3...
Na DC++ bi trebalo da ga lako nadjes. Samo kucaj nase hubove, sigurno ga ima neko...
Reply
Da li ovo "promena ideja" ide na ritam Bad Religion-a i "change of ideas, change of ideas
what we need now is a change of ideas"? Ne peva se cesto ni meni najomiljenija "Mi tebi pevamo,titulu slavimo...",nastala odprilike u isto vreme kao i "Zvezda je sampion,sve je gotovo...",ima mozda tome dve godine.
Reply
Sa severa digla se prasina, proradila Zvezdina masina ...
Reply
Quote:Da li ovo "promena ideja" ide na ritam Bad Religion-a i "change of ideas, change of ideas
what we need now is a change of ideas"? Ne peva se cesto ni meni najomiljenija "Mi tebi pevamo,titulu slavimo...",nastala odprilike u isto vreme kao i "Zvezda je sampion,sve je gotovo...",ima mozda tome dve godine.

Da,jeste...

Pevace se ako budemo pri tituli, a pevala se posle brodova a kasnije pri povratku iz Smedereva pravo u 29.ti... Big Grin
S
Reply
marakana neka sad cela ustane
i neka pesma ne stane
sa zvezdom sve do pobede!

na na na naaaaaa...

meni extra pesma!
Reply
Te brodice sam propustio,kajem se i dan-danas Sad . Ima jos jedna pesma,koju sam samo jednom cuo pre par sezona,pre derbija u kupu,cini mi se, Heroes su je pevali:"Sedim na camcima,pecamo kederi,aleale,aleao. Pucaju flesevi,plutaju lesevi,aleale,aleaoo". Mnooogo zarazno,njihova interna fora verovatno,ali ja nisam mogao da je izbacim iz glave.
Reply
Архива текстова песама (delije.net)
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Shteta samo shto se ne update-uje vec duze vreme...
Reply
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)