Threads: 2
Pogledaj na DC++. To je inace stari mix, koliko se ja secam ja sam ga prvo imao na nekoj kaseti, a kasnije su ga dobri ljudi prebacili u mp3...
Na DC++ bi trebalo da ga lako nadjes. Samo kucaj nase hubove, sigurno ga ima neko...
Threads: 0
Da li ovo "promena ideja" ide na ritam Bad Religion-a i "change of ideas, change of ideas
what we need now is a change of ideas"? Ne peva se cesto ni meni najomiljenija "Mi tebi pevamo,titulu slavimo...",nastala odprilike u isto vreme kao i "Zvezda je sampion,sve je gotovo...",ima mozda tome dve godine.
Threads: 3
Sa severa digla se prasina, proradila Zvezdina masina ...
Threads: 7
Quote:Da li ovo "promena ideja" ide na ritam Bad Religion-a i "change of ideas, change of ideas
what we need now is a change of ideas"? Ne peva se cesto ni meni najomiljenija "Mi tebi pevamo,titulu slavimo...",nastala odprilike u isto vreme kao i "Zvezda je sampion,sve je gotovo...",ima mozda tome dve godine.
Da,jeste...
Pevace se ako budemo pri tituli, a pevala se posle brodova a kasnije pri povratku iz Smedereva pravo u 29.ti...
S
Threads: 1
marakana neka sad cela ustane
i neka pesma ne stane
sa zvezdom sve do pobede!
na na na naaaaaa...
meni extra pesma!
Threads: 0
Te brodice sam propustio,kajem se i dan-danas

. Ima jos jedna pesma,koju sam samo jednom cuo pre par sezona,pre derbija u kupu,cini mi se, Heroes su je pevali:"Sedim na camcima,pecamo kederi,aleale,aleao. Pucaju flesevi,plutaju lesevi,aleale,aleaoo". Mnooogo zarazno,njihova interna fora verovatno,ali ja nisam mogao da je izbacim iz glave.
Threads: 76
Threads: 18
Shteta samo shto se ne update-uje vec duze vreme...
Threads: 76
Threads: 15