Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derbi u basketu, 22. maj (nedelja)
Quote:Vidim da su grobari imali neke NOVE bele majice sa crnim likom, a ko je lik daleko je bilo pa nisam provalio.

To su verovatno bili hunters-i...Oni imaju uradjene majce sa likom onog decka sto je izboden pre par meseci u Obrenovcu!
Quote:http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...sket_22maj

A ko se seca one ribe u zutom sto je bila ispod naseg kopa i setala se... :jebanje

Ma nije bre u zutom, imala je neke zelene cipelice i cvetnui haljinu, ako mislimo na istu Smile :jebanje
[Image: 38968606tp6.png]
Vidim da su grobari imali neke NOVE bele majice sa crnim likom, a ko je lik daleko je bilo pa nisam provalio.

Da,to su hunteri nose majice sa tim likom sto je izboden ispred skole tako nesto sto je bilo!!!!

Na onom derbiju u fudbalu kad je bilo srenje njih 200 bilo oko basa kad sam ja isao i video sam te maijice!
Quote:
KizaLion Wrote:http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...sket_22maj

A ko se seca one ribe u zutom sto je bila ispod naseg kopa i setala se... :jebanje

Ma nije bre u zutom, imala je neke zelene cipelice i cvetnui haljinu, ako mislimo na istu Smile :jebanje
Maj 25 ta sto je pominjes u zelenim cipelicama i cvetnoj 'aljini mi je ortakinja Big Grin .
E stvarno je bilo extra riba... Mi smo se dovikivali sa neke dve koje su stajale na izlazu do jf-a koji je bledo gledao... Mora da su fegeti :rofl I ova jedna nas kao zove napolje, kao za akciju je, ali pokazuje da joj se vise svidja sta pevaju grobari... Ma bitch!!! A te sto su prolazile su mrak!!!Cvetni dezeni i to... Ma bas je bilo dobro zezanje juce, kao retko kada... Jebiga, mora malo covek da da oduska sebi, i odmah posle toga i pevanje i skakanje bude bolje...

A za majice ja sam se istripovao da su alcatraz i da imaju al kaponea kao na zastavi... ne znam, vazim za dalekovidog, ali mozda sam se zajebao ovaj put....
Quote:Da,to su hunteri nose majice sa tim likom sto je izboden ispred skole tako nesto sto je bilo!!!!

Na onom derbiju u fudbalu kad je bilo srenje njih 200 bilo oko basa kad sam ja isao i video sam te maijice!

kojih 200!?!Nisi ti to dobro video!Njih nema vise od 20-30...Oni su iz Obrenovca,odakle i ja pa ti dajem proverenu informaciju!
To su zapravo headhunters obrenovac, starija ekipa, prosek 25 godina, dugo su zajedno, u pravu je timmy nema ih vise od 20.

Sto se tice onih riba, bila je ona u zutom, kao i ona u cveticima (to je ona druga sa TV pored Marije Kilibarde)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)