05-05-2006, 06:42 PM
Nadam se da ce ovakva organizovanja gostovanja postati praksa.
zivim na plazi, vozim dzip, nosim raskopcanu sulju, resavam zlocine i boli me penis za sve
|
зета - Звезда, субота, 6.ма?
|
|
05-05-2006, 06:42 PM
Nadam se da ce ovakva organizovanja gostovanja postati praksa.
zivim na plazi, vozim dzip, nosim raskopcanu sulju, resavam zlocine i boli me penis za sve
05-05-2006, 07:18 PM
Mogli bi ovaj put da odemo na juznu tribinu jer ce kavez vjerovatno biti mali za sve a i karta je jeftinija
edite govna,nije moguce da se milioni muva varaju!!!
07-05-2006, 11:19 AM
07-05-2006, 11:47 AM
Pun kavez i solidno navijanje protiv Zete uz odlicnu atmosferu medju Delijama.Zapaljeno 5-6 baklji i jedan dim.Ja sam godine (nakon prvog gola protiv nas) i Mars na Drinu otpjevane zestoko i uz simpatije vecine gledalaca sto je ohrabravajuce (mislim na Mars na Drinu).Pri kraju utakmice forsirana nova pjesma koja je brzo naucena i prihvacena.Po mom misljenju ima veliki potencijal da postane hit.Ide ovako, od prilike:
Ja volim tebe ludo ja tebe volim znaj i imam jednu zelju tu pobedu danas mi daj Ja zivim samo za tebe ti si meni sve za slavu CRVENE ZVEZDE za nove pobede... Melodija, cini mi se da je slicna onoj 'I kada dodje tuga...'.Valjda neko objavi audio zapis.Sve u svemu bas je extra. Nakon fudbala oslabljeni za stotinak nezainteresovanih, autobusima (cetiri)idemo na basket gdje u uzarenoj atmosferi uz dobro i sto je najbitnije iskljucivo sportsko navijanje svih strana gubimo u samom finisu.Medjutim, nismo dozvolili da nam to pokvari ovaj, po svemu vidjenom, sasvim uspjesan navijacki dan.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
07-05-2006, 12:23 PM
07-05-2006, 12:47 PM
Quote: Ako mislis na I kada dodje tuga ja Zvezdo bicu s tobom krv teche moj crveno belih boja to je onda melodija Dok Palme njishu grane a glodari na tu melodiju imaju onu njihovu Da volim crno bele... Jel si na to mislio? Jel ima neki audio file pesme?
07-05-2006, 01:02 PM
Ja bih rekao da to nije nova pesma, već da se i ranije pevala, ali pred znatno manjim brojem ljudi...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
07-05-2006, 02:27 PM
ja volim tebe ludo
ja volim tebe znaj ... a ne ovako kako pise gore. Imam ja audio al je kvalitet los, al kacicu ako ne bude nista bolje.
07-05-2006, 06:33 PM
Lepo odradjeno gostovanje neki kazu da se ocekivao veci broj ljudi ali ja mislim da je ovo bilo realan broj za ovaj vikend...
Inace u nasem vagonu je te noci najveci hit bio "Rodio se mali Nikola..." Navijanje na fudbalu je bilo odlicno i dok je na malim utakmicama uglavnom kritikovano pevanje u prvom poluvremenu, ovde je bas bilo kontra. Prvo poluvreme smo dobro zvucali, dok je u drugom bacen akcenat na ucenje nove pesme... Sto se hale tice ono sto znam je da smo svi ostavili glas tamo ali neprospavana noc, plaza i fudbal pre toga je dosta uticao na jacinu pevanja... Ipak glavno zezanje je bilo za vreme tajm auta kada smo djuskali sa cirlidersicama... Na kraju incident sa njihovim zandarima koji nam od bara nisu dozvolili nigde da kupimo bilo sta za jelo ili pice, tek smo u Bijelom Polju uspeli da na brzaka kupimo piva, voda, energetika i zestine...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|