Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h
Stvarno i ja sam impresioniran kako je grmelo posle vodeceg gola Vozdovca,bolje nego posle bilo kog naseg,i cini mi se da ce se sa tim nastaviti i u buducnosti cak energicnijie nego do sada.Ja ne verujem da je bilo 2500 ljudi,ja mislim da je bilo i vise ali samo u kopu ne racunajuci onu "sicu" na zapadu i istoku,i stvarno je bila atmosfera kao na nekoj evropskoj tekmi,stvarno mi je puno srce bilo i bio bih zadovoljan cak i da smo izgubili jer nam tribina stvarno iz utakmice u utakmicu izgleda sve mocnije.Izmedju ostalog skandiralo se ubijenom decku Bojanu Majicu na pocetku tekme a valjda je bio i neki transparent dole ne ogradi posvecen njemu.Invalidi takodje imali trans posvecen svom nastradalom clanu grupe i sedeli su svo vreme do postignuog gola e onda su skocili i navijali do kraja.
Nasa bakljada perverzija,i poslednjih nekoliko minuta je bilo zagrevanje za cetvrtak,i uvezbavanje repertoara pesama namenjenih nasim iskompleksiranim susedima.
Pozz

Messages In This Thread
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h - by Djape_BBrdo - 21-08-2005, 11:08 AM
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h - by Anonymous - 22-08-2005, 10:25 AM
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h - by Anonymous - 22-08-2005, 10:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)