Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
http://www.mondo.rs/a617228/Sport/Fudbal...eljak.html

...ali su čelnici Crvene zvezde sa Vračara otišli svako na svoju stranu...

MONDO saznaje da je predsednik kluba Dragan Džajić napustio stadion Obilića i pre kraja utakmice, malo nezadovoljan onim što vidi, malo zbog privatnih obaveza, a da su i ostali čelnici kluba imali od ranije planirane obaveze i da se nisu okupljali na stadionu.

Bio sam ubedjen pred pvenstvo da imamo bolji tim od Grobara,i sada mislim tako,ali ono sto oni nemaju su jednostavno muda,da preuzmu odgovornost,pogotovo kada gube...e sad bez muda i bez osecaja pritiska na svakoj utakmici,ne mozes da  igras u Zvezdi.A o upravama,trenerima i desavanjima uklubu je uzaludno pricati,menjali smo ih kao carape,pa smo cak i za ovaj prelazni rok govorili da nije lose odradjen,pored situacije u kojpj se klub nalazi,shvatite da su igraci pokazali muda u ovih 6 kola,niko ne bi pominjao upravu,jer bi nam ucinak bio sigurno maksimalan.Dakle izlisno je sada pricati o upravi i pojedincima u njoj,kada su dolazili znali smo dobro ko su ti ljudi,i da oni koji bi mozda i bolje i kvalitetnije vodili klub,jednostavno ne zele,i to nam je sto nam je,tako da su za mene pre svega igraci najveci krivci,trenera smo promenili "milion",pa i uprava,pa cak i igraca,ali konstantno nam uvek ostane njih nekoliko koji ne zasluzuju mesto u timu,i ti nam po pravilu svake sezone jebu majku.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)