19-12-2009, 11:18 PM
|
Вицеви2
|
|
20-12-2009, 10:02 PM
Slika prva.
voza se Tito vozom, odjednom voz stane i Tito izađe i pita mašinovođu: • Zašto je voz stao? • Druže Tito, nema više pruge! • Brzo zovite omladince i neka izgrade prugu! Slika druga. voza se Ante Marković vozom, odjednom voz stane i Ante Marković izađe i pita mašinovođu: • Zašto je voz stao? • Nema više pruge! • Brzo, skidajte prugu kojom smo prošli i postavljajte je napred! Slika treća.! Voza se Velja Ilić vozom, odjednom voz stane i Velja Ilić izađe i pita mašinovođu: • Zašto je voz stao? • Veljo, nema više pruge! • Ljuljajte voz, neka izgleda kao da se vozimo! Otišli Sloba, Mira i Ivica (Dačić) kod Buša u Belu kuću na večeru. Posle aperitiva i priče u salonu, domaćica ih sve pozva u trpezariju da večeraju. Kad tamo - zlatni escajg i zlatni tanjiri. Nisu još ni seli kako treba, a Ivica već maznuo jedan veliki tanjr i stavio ga ispod košulje. Videla to Mira pa kaže Slobi:• Slobo, eno Ivica je maznuo zlatni tanjir. Hoću i ja jedan! Sloba se počne vaditi: • Čuj Miro, ne mogu ja tako krasti zlatne tanjire po prijemima. Ja sam predsednik jedne države, gde ja da kradem tanjire po Beloj kući, molim te? Mira ni da čuje: • Hoću jedan tanjir, pojeće mi Ivica živce kad se vratimo kući! Gleda Sloba... Ah, šta će? Nema druge nego da mazne i on jedan tanjir. Ustaje, zamoli prisutne za malo pažnje i počne: • Cenjeni prijatelji, vi možda to ne znate, ali pre nego što sam postao vođa socijalista i predsednik, ja sam bio mađioničar. Svi prisutni iznenađeno gledaju, a Sloba nastavlja: • Sada ću vam izvesti jedan od mojih omiljenih trikova. Uzima jedan zlatni tanjir sa stola i nonšalantno ga stavlja ispod košulje. Muk u trpezariji, Sloba se mirno zakopčava i nastavlja: • A sada molim vas, pogodite gde je tanjir? Svi upere prstom u njega, a Sloba će šeretski: • Neeeeee! Kod Ivice je ![]() izvinite na latinici
21-12-2009, 03:13 PM
Пocледње речи капетана куке: '' Обрис'о сам буљу погрешном руком''!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)

![[Image: zvezdatezoveforum.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/8448/zvezdatezoveforum.jpg)
![[Image: 55629437.jpg]](http://img441.imageshack.us/img441/132/55629437.jpg)