Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAKO I KAD STE POCELI...?
Reply
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Reply
Pocela sam da navijam za Zvezdu od malih nogu, naravno otac me je usmerio na to i hvala mu na tome. Uvek pomisli Boze hvala ti sto ne navijam za onaj hrvatski klub P...pa da se samo sramotim kad god igraju evropske utakmice.... :Smile
Isla sam na mnoge utakmice ali najbolje su mi bile Zvezda-Real 87 4-2, Zvezda-Partizan 86 3-1, kad su Piksiju kod 3-0 ponistili cist gol sa pola terena, :-[
Od kad zivim u Bgu , skoro dve godine, idem na svaku utknicu FK, KK, ZKK, i kad stignem i na rukomet, odbojku malo slabije jer nisam bas neki ljubitelj tog sporta, ali kad nasi igraju neke vazne utakmice idem i na to...
Zvezdu volim najvise i strasno mi krivo kad vidim da oni misevi komsijski pobedjuju a mi gubimo a nemaju nista bolji tim pa cak i od onog proslogodisnjeg.
Jedna molba mojim Delijama, vratite se u Pionir, da ove godine bodrimo nase momke do titule, jer sigurna sam da je doslo vreme Crvene Zvezde ne samo u fudbalu nego i u kosarci, pa i u rukometu cemo vratiti titulu , samo ako uvek budu pune tribine Delija....Pozdrav
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Reply
Reply
Reply
Ок.... Поздрав
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)