Threads: 10
Jbg,kriza identiteta. :rofl
A sto se tice Vukse Fukse,5.oktobra ti isti navijaci su bili heroji!!Sad su odjednom divljaci koje treba unistiti i izbaciti sa stadiona.Bruka!!
Ja se ne secam da je bilo dobro navijanje na mecu protiv spanije?Oni ono zovu spektaklom ?Cujem da je i bila super koreofrafija na tom mecu.

:rofl Strasno!
Nego cigani sutra svi na Marakanu da pokazemo da nas niko ne moze da spreci da pokazemo da smo NAJBOLJI navijaci u zemlji,a i sire!!Samo dobrom podrskom,dobrom pesmom mozemo pomoci nasem timu.Ne smemo da dozvolimo da bude velikih padova u navijanju kao sto se desavalo do sad.Ne smemo da dozvolimo misevima da nas nadglasaju na NASEM stadionu!!DELIJE NE DAJTE SE SUTRA I PAMET U GLAVU!!
GROBARI MISEVI PAZITE GDE GAZITE!!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 76
Threads: 15
Vreme,radni dan,zabranjena koreo(bar je juce tako bilo),sve ko za k....ali nema veze,kad ja znam da sam zaspao sinoc u 3 a ustao u 8,ne mogu da spavam i sad samo cekam da mi fon zazvoni prvi put i onda sve pocinje
Ispred revije, milion zandara. Rigorozna kontrola. S obzirom da je ovo kup tekma, zvezda je formalno domacin, ali pare idu po pola zvezdi i partizanu.
Threads: 2
Danas sam kolima prolazio pored Marakane oko 13:30,siptara je bilo na sve strane,po parkovima,coskovima,virili su i iza bandera,iz zardinjera,ulaza,prolaza,tako da je i bilo za ocekivati da skoro niko ne dodje na utakmicu.
Takodje sam kod svlacionica video igrace koji se setkaju po bulevaru prema pumpi :o ,u opustenom fazonu.Svirnuh tri puta a bandera je otpozdravio :rofl .
Sve u svemu tuzan derbi,mada je pobeda slatka kao i uvek.
Ako je "Bojkot" autentican,podrzavam ga na svim frontovima,dosta je bilo...
Derbi navijaci... ovi sto su ostali da gledaju tekmu... jebem li ih u usta posrana. Pa jebemu mater lepo je stajalo obavestenje, da se karte ne kupuju, a ovi slepci kupovali. Umesto da udju svi koji su imali propusnice, i nema veze sa 1000 ljudi bi opet sve isprozivali i svi bi otisli na kraju i na severu ne bi ostao ni 1 covek.
derbi navijaci, alealestine, vikendasi, simpatizeri. nije ni cudo kad je 5 ljudi rasteralo njih 300.
samo mi je malo bedak picke se spustile dole da uzmu dresove na kraju utakmice.
Threads: 0
Quote:Derbi navijaci... ovi sto su ostali da gledaju tekmu... jebem li ih u usta posrana.
Tolko o jedinstvu severa!!!!!!!!!!! Jebem vas ne u usta nego u sve vama sveto (posto vam sever ocigledno nije) picke shmekerske.......
eks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
Da je to osecaj lep i mnogo snazan
I da biram izmedju grobara i Klaudije Sifer
Jebao bi prvog pa makar im'o triper
Threads: 2
Threads: 1
E nema sta da dodam!
da imam pa bre neznam dal ste videli al onaj kreten (Ko kad je sa planine siso)ppoceo da se skida i pokazuje bulju grobarima mislim to stvarno neprilici nama!!!!!
onda 2 lika koja su sisla do sipke dok smo svi stojali gore oni zakacili neku najgoru zastavu i poceli da umisljaju da su vodje i prozivali narod da doce da navija ma bezveze :bes