25-04-2005, 11:45 PM
|
A.C.A.B.
|
|
26-04-2005, 02:46 AM
Nema druge,tuziti MUP nekoj evropskoj instituciji(sudu)...jer isterivanje pravde ovde je zaludan posao...
Jel ih to nasa drzava(kakva jebena drzava) hrani i oblaci samo da mlate i da upucavaju srpsku decu ili da znaju i nesto drugo da rade(sto im je u opisu radnog mesta). PS Primetio sam da su posebno uvezbani da pucaju deci u glavu...to ne rade normalni ljudi... Ponavljam, treba grupa gradjana da ih tuzi Sudu za ljudska prava ili nekome slicnom...
26-04-2005, 09:55 PM
Ana, udovoljio sam ti i obrisao sam postove i bojanov deo vezano za tragicno nastradale Srbe u Tisi. Ne zelim da zavrsi u pivnici jer juce je bio Milan, danas Dragan, ko ce biti sutra? Mozda ja? Ili neko od svih nas? Mislite o tome.
Dakle, nadam se da ce rasprava biti ozbiljnija.
26-04-2005, 11:00 PM
Quote:KizaLion Posted: Tue Apr 26, 2005 9:55 pm Post subject: Ko je pominjao tragicno nastradale u Tisi,ja pominjah sramotnu i aljkavu akciju zandarmerije-a uz to i neuspesnu...Mislim da je smrtno ozbiljno to sto akteri spasavanja nisu uspeli deset dana da urade posao koji su trebali da urade za 30 minuta.
27-04-2005, 12:44 AM
Tuga i Jad !!!
Kako ih nije sramota! dal se ti kerovi pitaju shta bi bilo kad bi neko tako mom detetu sasuo gumeni metak !! ma bre to je stoka !
27-04-2005, 02:36 PM
Ja cu da se raspitam da li je neko iz Indjije video,tako nek uradi svako.
Ako ne nocas,sutra krecemo sa grafitima na racun zandarmerije. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)

![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)