Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Politehnika Temisvar - Zvezda (Slike)
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Quote:Apsolutno ništa!!! Baš me boli k**a što oni misle o Kosovu! Neka gledaju svoja posla i navijaju za svoj tim. A ako već hoće da se politički deklarišu neka idu dole na to isto Kosovo i neka brane srpske interese tamo... Više mi je preko glave tih patriota što samo seru... Pozdravljam konkretne akcije kao organizovane posete Delija Kosovu. I pozdrav za moderatora koji je izbrisao moj prethodni post!

Ako vec ne znas da cenis tudji trud i podrsku, cuti, nemoj da lupas gluposti po forumu...
Reply
Ma meni je samo žao te šačice jadnih ljudi koja je ostala dole i doživela da ih prebijaju na smrt sekirama, a da neki daju sebi za pravo da deklarišu šuplje političke poruke u vidu takvih transparenata. Tim ljudima treba pomoći direktno i tako dokazati svoju privrženost i patriotizam. Lako bi meni bilo da napravim majicu sa natpisom Kosovo Srce Srbije i da je šetam po Beogradu, ali šta ja imam od toga i još važnije šta imaju ti jadni ljudi na Kosovu. Već poslednjih 15 godina se manipuliše pitanjem Kosova, a položaj srba dole je sve gori i gori... Zato je po meni totalna glupost kada neki navijači iz rumunije seru o tome kako je Kosvo Srbija u trenutku kada je Kosovo sve sem Srbija hteli mi to da priznamo ili ne...
Reply
Quote:
Krta011 Wrote:Apsolutno ništa!!! Baš me boli k**a što oni misle o Kosovu! Neka gledaju svoja posla i navijaju za svoj tim. A ako već hoće da se politički deklarišu neka idu dole na to isto Kosovo i neka brane srpske interese tamo... Više mi je preko glave tih patriota što samo seru... Pozdravljam konkretne akcije kao organizovane posete Delija Kosovu. I pozdrav za moderatora koji je izbrisao moj prethodni post!

Ako vec ne znas da cenis tudji trud i podrsku, cuti, nemoj da lupas gluposti po forumu...

Ako imam suprotno mišljenje tvom ne znači da lupam gluposti... A predlažem da za sledeći susretu ove dve ekipe mi napravimo transparent MOLDAVIJA SRCE RUMUNIJE i da se tako revanširamo za iskazanu podršku!
Reply
Morao sam banovati ovog Krtu, poceo je da mi dize pritisak.
Reply
Quote:Baš me boli k**a što oni misle o Kosovu!
pusacu kurca, ne seri...
Quote:U temisvaru zivi oko 20.000 srba.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Morao sam banovati ovog Krtu, poceo je da mi dize pritisak.
Mislim da niko nema nista protiv tvoje odluke, tako da ne mora da te grize savest... namigivanje
Reply
Svaka cast za transparent!E,da je vise takvih gestova...
Reply
neznam da li mi se cini ili je jos jedno bratsvo zapoceto... Smile
Reply
lepo je sto smo i mi pravoslavci poceli da se okupljamo i branimo neke nase interese
i bilo je krajnje vreme, oni muslimani ce nam doci glave
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)