Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 godina SD Crvena Zvezda
Nisam nigde video ovaj topic i nije mi jasno zasto pa ga ja otvaram.
60 godina nije mala stvar pogotovo ovih Zvezdinih.
U subotu proslava ce biti utakmica sa Ofk-om i kao slag na torti poklon navijacima za veliki jubilej-pobeda u derbiju.
A na sam dan?
Kakve proslave,manifestacije organizujete,pravi li neko bakljadu,vatromet,zurku...
Reply
E stvarno bi bilo dobro da za ljubile dobijemo ofk i grobare

pravi poklon !!!!!!!!!!

da da bilo bi dobro da se organizuje neka koreografija :ruke
Reply
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Aa,zvuci malo...video sam onaj retro duks ''45-''05,i nije mi se svideo,za sal sa pobednikom sam rekao da bi bio odlican da nema onih godina(''45-''05) i onda stavim isti takav naslov za topic-e jesam bolid.
Reply
Boka, odradjeno, i meni je stvarno bilo malo bezveze... Nego da cestitamo nasem SD rodjendan i pozelimo jos puno trofeja i nama jos puno proslava i veselih trenutaka uz nasu omiljenu ZVEZDU!!!
Reply
Reply
Na salu stoje godine najnormalnije....kada svako pogleda videce da je to 45+05...i mentol bi shvatio o cemu se radi...a vi odmah na....gluposti.
Sto se tice proslave samo vi dodjite u sto vecem broju...nista se ne brinite za proslavu.
Reply
45-05...pardon.
Reply
Ne,ne to za sal to je stvar mog ukusa,jebi ga,svideo mi se sal bruka,uglavnom zbog pobednika,a i tanjih pruga,ali ne zelim da 2007 nosim sal sa 45-05,kupicu neki sledeci bez godina,mozda i ovaj DS ako uskoro ne izadje novi.
Reply
O.K....mada taj sal i neces imati da kupis sledece godine,jer je on radjen za ovu jubilarnu.Ako se bude prodavao ici ce sigurno bez tih cifara.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)