Threads: 2
Pa kome ce da pokaze nego publici? Uostalom, otkud ti znas sta je Ceda mislio

.
Mene najvise nervira sto zbog jednog nebitnog takmicenja rizikujemo da izgubimo Antica na duzi period. Jeretin igra iako mu ni injekcije ne pomazu, a Steva i Igor came na klupi :nene . Nadam se da ce se ova dvojica zadrzati na klupi veceras, a pustiti Tadija i Steva (Igor).
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 3
bilo bi vrlo zanimljivo da sarajlije imaju priliku da uzivaju u vecitom derbiju
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Threads: 1
Quote:- Bio sam veoma srećan kada sam pogodio i ponela me je atmosfera kada sam podigao ruku i pokazao tri prsta. Nije mi bila namera da provociram bilo koga, jednostavno sam u trenutku pomislio da igram u Pioniru i nisam mogao da se zaustavim, izjavio je Vitkovac, koji je u pobedi Zvezde nad Bosnom zabeležio 21 poen.
Threads: 15
Konačno će Sarajlije videt kako se igra košarka ... ;pljuga
Threads: 0
FMP- Zvezda 103-78 :batine :boks, pravi potop nasih. Bruka i sramota.
Ionako bi u finalu Partizan bio favorit zbog prednosti domaceg terena.
Threads: 2
Threads: 1
Tacno nek ljudi provedu kuci Uskrs i nek se odmore i spreme za pravo takmicenje tj nasu ligu i da je osvojimo.Nije lose sto smo porazeni jer su igraci mozda malo poleteli posle osvajanja kupa i karanja grobara pa je bilo pravo vreme da ne umisle da ne mogu da izgube utakmicu...Ali naravno je to kljucan razlog naseg poraza vec cinjenica da smo igrali bez Gurovica,Dragojlovica i sa povredjenim Perom Anticem i Jeretinom sigurno sa njima Zvezda moze daleko vise ali sto se mene tice i da su osvojili ov ligu bilo bi mi svejedno jer to nista ne donosi.Tako da glavu gore , i samo napred ka osvajanju titule posle fudbala da je slavimo i u basketu
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
Threads: 12
Nemojte sad kao da su hteli da slave Uskrs kod kuce ili ovo ono, a valjda ce igrati i utakmicu za trece mesto. Drugo, FMP je imao najbolju utakmicu sezone, a mi najgoru. Da smo ih cak i sad pobedili, znacilo bi da smo za pet klasa bolji od njih, sto ipak nismo. Ovo ipak dokazuje neki kvalitet srpskih ekipa i ujednacenost istih, barem kada se igra na ispadanje... Vise cemo se radovati tituli u superligi. A da ima jos mnooogo da se radi sa Sakotom, jasno se videlo u ovoj utakmici - nema izgovora.
Osvojicemo nasu ligu i idemo u evroligu, bas nas briga za goodjer